Gaijess Pomade

Gaijess bestaat uit Raymon Schulte, 41 jaar, sinds 1995 eigenaar van een dames- en herenkapsalon in Valthermond (DR) en Danny Verheijen, 36 jaar, sinds 2000 saloneigenaar van een dames-en herensalon in Bocholtz (LB). Beide werkzaam als freelancer bij het Indola Technical Team.

Gaijess is in 2014 ontstaan omdat ze het herenvak weer op de kaart wilden zetten. Hieruit ontstond voor hun het idee om samen een bedrijf te starten waarbij specifiek het oldskool heren knipwerk centraal staat. Basis hiervan is dat de jaren 50 stijl en traditionele uitstraling vertaald wordt naar hedendaagse draagbaarheid voor de klant en maakbaarheid in de salon. Ook wordt gekeken naar de trend die nog komen gaat waardoor elk jaar een nieuwe haarcollectie wordt uitgebracht .

Ze hebben Gaijess Stuff, een op water gebaseerde pomade (Gaijess pomade) en een op olie gebaseerde pomade (Black oil). Deze productenlijn is ontstaan vanuit de gedachte om een stylingproduct te ontwikkelen voor de man met specifieke kenmerken in handelbaarheid, verwerking in het haar en niet minder belangrijk… de geur.