jao brand coiffette bomade

Coiffette Bomade

€31,50 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Beard Scent bomade van Jao brand
€31,95 
Baardwax Woody van Mijn Baard
€14,95 
Citrus Wax - MijnBaard
€14,95 

Coiffette Bomade

Coiffette Bomade van Jao Brand is een 17% essentiële olie mix van Frankincence, Patchouli en Spar op een 100% natuurlijke oliebasis. Deze bomade is erg geschikt om de droge huid van handen of elders op het lichaam te hydrateren. Het is de perfecte Bomade voor het verzachten van nagelriemen en het controleren van kroezend haar. Een mystieke Geur die doen denken aan? wat? Vertelt het ons!

Bomade is geen zwaar stijf wasachtige pomade, het is een solide olie. Werkt tegen kroezend haar. Als u het gebruikt op nat haar, creëert het een mooie natuurlijke krul. Gebruik het op uw nagelriemen om deze te hydrateren en te ontdoen van witte droge huid rond de nagels. Verzorgt de baardharen en hydrateert de huid eronder. Tot slot kan Bomade worden toegepast op ruwe handen.

Andere producten in deze categorie

Mr. Natty CBD Baardbalsem
€20,95 
Mr Natty Famous Beard Elixir beard oil
€13,50 
Reuzel Beard Balm
€14,75 
Mad Viking XL Ragnarok baardolie
€19,90 
Noberu Of Sweden Beard Balm Sandalwood- Travel Size
€15,95 
Mad Viking Odins's Rok XL Baardolie
€19,90 
Schrijf een review

FAQ over de Coiffette Bomade

Hoe moet ik de Coiffette Bomade gebruiken?
Om de Bomade uit het potje te halen kun je de bovenkant van je duimnagel gebruiken. Hoe groter je baard, hoe meer baardbalsem je kunt gebruiken. Wrijf de balsem tussen je vingers en of handpalmen totdat deze vloeibaar wordt. Je kunt de baardbalsem nu in je baard smeren. Zorg dat de baardbalsem ook de onderliggende huid raakt, zodat deze de verzorging van de ingrediënten van de balsem krijgt. Je kunt een baardkam of borstel gebruiken om de balsem goed door je baard te verwerken. Baardbalsem geeft net wat meer hold dan baardolie.

Krijg ik een vollere baard door gebruik van Beard Balm?
Een volle machtige baard, wie wil hem niet? Als je echter niet de baardgroei hebt, dan gaat het 'm nooit worden, tenzij je haartransplantatie overweegt. Wat je wel kunt doen om het maximale uit je baard te halen, geef je baard alle liefde die hij nodig heeft. Vertroetel 'm, werk deze netjes bij zodat hij er op zijn best uit ziet. Een bezoek aan de barbier raden wij je ook zeker aan. Een barbier knipt en scheert je baard, zodat deze de mooist mogelijke vorm krijgt. In baardbalsem zitten oliën die goed zijn voor je huid en je haren, dus je baardharen krijgen de beste voeding en daardoor zal je baard er goed en gezond uit zien. En kan daardoor ook voller ogen. Je krijgt er echter geen extra haargroei door.

Hebben jullie baardbalsem waardoor ik meer haargroei krijg?
We wish! Dan zouden we op een goudmijn zitten. (Bijna) elke kale man zou het op zijn kale kop smeren. Helaas bestaat dit wonderelixir nog niet. Hier zijn een aantal natuurlijke oplossingen die je kunt gebruiken/doen: Volwaardige voeding, slecht eten = slecht haar. Meer zonlicht (vitamine D), meer proteïnes, meer vitamine B, Silicium, en baardbalsem! In Coiffette Bomade zitten voedende oliën die goed zijn voor huid en haar.

Wat is het verschil tussen baardolie, baardbalsem en baardwax?
Coiffette Bomade is gemaakt van verschillende voedende oliën en boters zoals arganolie, abrikozenpitolie, sheaboter en cacaoboter. Aan deze mix van oliën en boter worden dan ook nog etherische oliën toegevoegd die de baardbalsem van zijn heerlijke geur voorzien. We hebben ook baardbalsem zonder etherische olie, de zogenaamde geurloze baardbalsem. De bijenwas in de baardbalsem zorgt dat je wat “hold” aan je baard kunt geven. Deze extra hold zorgt ervoor dat je je baard beter kunt stylen. Heb je een woeste baard met haren die een eigen wil hebben, dan raden we je baardwax aan. Baardbalsem heeft de verzorgende oliën van baardolie en nog wat extra boters om extra hold aan je baard te geven.

Kan ik baardolie en baardbalsem/-wax samen gebruiken?
Bij gebruik van baardbalsem raden we niet aan om ook nog baardwax te gebruiken. Als je merkt dat baardolie of baardbalsem niet goed genoeg voor je werkt, ga dan voor een baardwax. Je kunt de combinatie baardolie en baardbalsem gebruiken, maar is een beetje dubbelop. Er zijn echter genoeg baardmannen die het wel doen. Je ziet veel dat mannen 's ochtends baardbalsem opsmeren en dan 's avonds voor het slapen gaan baardolie in smeren om de baard 's nachts te verzorgen.

Wat kan ik doen als ik last heb van huidirritatie, huidschilvers en/of baardjeuk?
Vooropgesteld, wij zijn geen dermatologen en willen ook geen medisch advies geven. Als je last hebt van huidirritatie met het gebruik van onze producten raden we je aan om hiermee te stoppen. Wellicht raakt je huid geïrriteerd door de etherische oliën en of een ander ingrediënt, zoals bijvoorbeeld amandelolie (we horen dit vaker van klanten). Je kunt zelf testen of je hiervoor allergisch bent door met verschillende soorten baardbalsem te experimenteren, wij adviseren ook om een huisarts te raadplegen.
Heb je last van huidschilvers (baardroos) en/ of baardjeuk, dat is een veel voorkomend probleem met beginnende baarddragers. Je moet het echt een maand uitzingen en dan pas kijken of de jeuk/schilvers nog steeds ondragelijk is. Een stevige baardborstel helpt enorm om je huid te scrubben. Was je baard ook niet te vaak, om uitdroging van de huid te voorkomen en smeer Coiffette Bomade op de onderliggende huid. Je zult zien dat het beter wordt na verloop van tijd!