Grave Before shave Beard Butter

Beard Butter - Grave Before Shave

€29,95 
Op voorraad
94

Grave Before Shave Beard Butter (113 gram) is een nieuwe vorm van beard conditioner.

Een boterzachte balsem om je baard optimaal te verzorgen.

Lees reviews Schrijf een review

Beard Butter - Grave Before Shave

Grave Before Shave Teak Wood Beard Butter is een baardbalsem die werkt als een beard conditioner. De Beard Butter maakt je baard super zacht en verzorgt de onderliggende huid. De Beard Butter is gemaakt van de beste boters en oliën die beschikbaar zijn. De Beard Butter bevat geen bijenwas, en is ook niet geschikt om je baard te stylen.

Schep een kleine hoeveelheid uit de pot, wrijf deze tussen je vingers/handpalmen en verwerk deze in je haar. Je kunt je vingers, baardkam of baardborstel gebruiken om de Beard Butter goed door je baard te verdelen. Smeer het overige deel over je handen om boterzachte handjes te krijgen.

Ingrediënten van de Beard Butter:
Shea Butter, Mango Butter, Coconut oil, sweet almond oil, Pure apricot oil, jojoba oil, Tea Tree oil, Vitamine E, Aloe Vera, Some essential oils

Andere producten in deze categorie

Reviews over Beard Butter - Grave Before Shave

- prima

5 5

Grote stoere pot beard butter. Ik vind de geur ten eerste erg lekker, niet overheersend, maar wel een echte mannengeur. Ik had de Butter dunner verwacht, maar het is nog best een dikke consistentie. je haalt het makkelijk uit het potje, even opwarmen tussen je handen en dan in je baard masseren. Super makkelijk in gebruik en mijn baard voelt echt zachter aan sinds ik het gebruik (5 dagen). Ik kan het daarom van harte aanbevelen. De levering was ook super snel, bedankt!

Schrijf een review