SALE!
Onze
Favorieten
10+ Op voorraad
€ 17,95
€ 14,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Baardborstel Padouk - Mijn Baard

Deze schitterende baardborstel is gemaakt van dik afgelakt Padoukhout en stevig zwijnenhaar. We hebben deze borstels speciaal laten maken naar onze wensen, precies zoals wij denken dat een baardborstel moet zijn! Het formaat is precies goed, ligt prettig in de hand en kan dankzij het compacte formaat ook mooi in je jaszak worden meegenomen.

De hardheid van de borstelharen is in onze optiek perfect. De zwijnenharen zijn lekker stevig en zijn niet allemaal even lang (zie foto's hierboven) waardoor de borstel makkelijker door je baard gaat en de onderliggende huid goed kan masseren, wat de baardgroei zal stimuleren, hatsee!

Padouk hout behoort tot het duurzaamste hardhout te wereld. Padouk hout is populair omdat het schitterend zilvergrijs vergrijst, nauwelijks werking kent en duurzaamheidsklasse 1 heeft. Padoek hout groeit in West Afrika. Er bestaan geen bossen padoukbomen, maar je vindt ze alleen als individuele bomen. Het is dus exclusief hout en dat is dan ook terug te zien in de prijs van Padouk, deze is namelijk zeer hoog.

Omdat wij deze borstels zelf laten maken is de prijs van deze borstel erg scherp, er zit geen tussenhandel tussen en profiteer jij daarvan! Top notch baardborstel voor een groothandelprijs.

We hebben ook een Walnoot Hout Baardborstel laten maken, ook al zo'n beauty!

Afmetingen van de baardborstel: 9 x 5 cm


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


5
4.7 (7)
€ 12,50
5
4.7 (7)
€ 49,95
5
4.7 (7)
€ 7,95