Onze
Favorieten
Meest
verkocht

Baardkam buffelhoorn 12 cm - Mijn Baard

Prachtige baardkam, gemaakt van Buffelhoorn en een bovenkant van Sandalhout.

Glijdt smooth door je haar en is niet statisch.

Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 13,95

Wellicht ook interessant

5
€ 12,50
5
€ 11,90
0
€ 11,95

Omschrijving van Baardkam buffelhoorn 12 cm - Mijn Baard

Mooie baardkam van buffelhoorn (zwarte gedeelte) en het handvat is gemaakt van Sandalhout. Het Sandalhout is mooi strak gelakt en geeft extra sterkte aan de buffelhoorn kam waardoor deze minder snel breekt.
Het grote voordeel van een kam van bufflehoorn i.p.v. plastic of staal is dat deze niet statisch is. Deze kam glijdt als een mes door boter en het is gewoon een prachtexemplaar van een kam. We noemen deze kam een baardkam maar hij werkt ook prima voor de haren boven op je hoofd! Kortom een top kam tegen een scherpe prijs. Twijfel je nog een beetje over deze of andere baarkam? Lees dan hieronder de lyrische reviews over de buffelhoorn baardkam om je over de streep te trekken.

Let op, deze kam gemaakt is van buffelhoorn en niet van plastic. Wees daarom voorzichtig met de kam, want de tanden kunnen afbreken als je de kam laat vallen. Buffelhoorn is broos en kan bij harde impact breken. Bewaar de kam dan ook niet in je achterzak.

Afmeting van de kam is ongeveer 12 cm lang en 4 cm breed (de kammen worden met de hand gemaakt, de afmetingen kunnen daardoor iets afwijken).

Mijn Baard - eigen merk
Alle producten van Mijn Baard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van Mijn Baard en het Mijn Baard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van Mijn Baard.


55 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Damn Good Soap Company Baardzeep - DGS
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 12,50
Mijn Baard Woody / Citrus set
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 49,95
Azbane Cedarwood & Nutmeg (15 ml)
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 7,95

Vaak samen gekocht met


5
€ 12,50
5
€ 11,90
0
€ 11,95