SALE!
Meest
verkocht

The Beard Buddy

Geef je baard de perfecte vorm met The Beard Buddy.
Aanleggen en langs de rand scheren. Zo krijg je de perfecte lijn in je baard.

Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 14,95
€ 9,95

Wellicht ook interessant

5
€ 12,50
0
€ 9,95

Omschrijving van The Beard Buddy

The Beard Buddy is nieuw bij Mijn Baard en een revolutionair ontwerp al zeggen we het zelf. Nooit meer gehannes om je baard mooi te shapen en stylen. Met The Beard Buddy krijg je altijd de perfecte lijn in je baard. The Beard Buddy is exclusief verkrijgbaar bij Mijn Baard.

Hoe werkt The Beard Buddy?

Kort Gezichtshaar
Voor korte gezichtshaar, raden wij u aan The Beard Buddy met een scheermes of baardschaartje te gebruiken. Je kunt de contouren-rand gebruiken voor strakke lijnen en styling.
Lange Gezichtbeharing
Stijl van uw lange, luxe gezichtshaar naar wens met The Beard Buddy! Begin door het uitvoeren van tondeuse over de randen om het haar vorm te geven en vervolgens de follow-up met een gladde scheerbeurt bij de bovenste lijn met deze unieke Baard Buddy. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde kam om baardolie te verspreiden en je baard te kammen!

Vormgeven van de de bovenste lijn
1. Bereid je gezicht net zoals je normaal zou doen voor een comfortabele scheerbeurt en plaats The Beard Buddy op je gezicht met de contouren kant op je wang omhoog naar het oor.
2. Gebruik de markeringen op The Beard Buddy bij je oor voor symmetrie en licht scheren met een scheermes of trimmer om de perfecte lijn te bereiken.
3. Herhaal het proces aan de andere kant van je gezicht voor een complete, bijpassende look. Heb je vragen? Bekijk onderin de pagina de demonstratie video!

Vormgeven van de halslijn
1 Begin met warm water en scheerschuim zoals je je normaal zou voorbereiden op een comfortabele scheerbeurt.
2. Met de kam kant naar boven en de hendel naar je lippen, til je je kin en schuif The Beard Buddy naar beneden tot je nek.
3. Vanaf de onderrand van The Beard Buddy, gebruik dan een scheermes of trimmer om de blootgestelde nekharen te scheren en je halslijn te perfectioneren.
4. Herhaal het proces aan de andere kant voor een complete, bijpassende look en scheer de resterende V in het midden voor een gepolijste afwerking. Heb je nog vragen? Bekijk onderin de pagina de demonstratie video!


15 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Damn Good Soap Company Baardzeep - DGS
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 12,50
Mijn Baard Woody / Citrus set
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 49,95
Azbane Cedarwood & Nutmeg (15 ml)
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 7,95

Vaak samen gekocht met


5
€ 12,50
0
€ 9,95