Byjome Beard Oil Gentleman

Byjome Beard Oil Gentleman

€18,00 
Op voorraad
16

Wellicht ook interessant:

OAK beard brush
€28,95 
MijnBaard beard oil woody
€11,95 

Byjome Beard Oil Gentleman

Door regelmatig Byjome Gentleman Baardolie te gebruiken krijg je een gezonde en mooie glanzende baard. Je zelfrespect zal groeien en je zult eindelijk genieten van je nieuwe "ik". De baardolie wordt gemakkelijk opgenomen en het zal de baard zachter maken en ziet er dus veel beter uit. Het is echter ook de moeite waard om het gunstige effect op de huid te vermelden, welke namelijk door de olie gehydrateerd wordt. De Byjome baardolie wordt geleverd in een mooie luxe fles met pompje voor de perfecte dosering.

Byjome heeft gekozen voor een onopvallende maar unieke geur, een mix van pittige tonen die getint zijn met een houten basis.

Gebruik: De baard verzorgen met Byjome Gentleman Beard Oil is allesbehalve tijdrovend. Breng een paar druppels in je baard aan en masseer deze in je baard en op je huid. Hierna kun je als finish je de baard kammen en in model brengen. De ideale tijd is na de ochtenddouche want dan zijn je baard en je huid zachter. Zorg er echter voor dat je je goed afdroogt voordat je de olie aanbrengt.

Inhoud: 30 ml.

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review