Beard Oil "Surtic"

Beard Oil - Golden Beards

€17,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Cedarwood & Nutmeg baardolie (30 ml)
€12,95 
Argan zeep Azbane
€5,95 

Beard Oil - Golden Beards (30 ml)
Gecertificeerd Organische producten
Maak hiernaast de keuze uit:
- Beard Oil Surtic
- Beard Oil Big Sur
- Beard Oil Arctic
- Beard Oil Toscana

Lees reviews Schrijf een review

Beard Oil - Golden Beards

Alle baardoliën van Golden Beards zijn gemaakt van natuurlijke waxen en oliën die jouw baard en onderliggende huid verzachten en hydrateren. Alle producten van GoldenBeards zijn gecertificeerd organisch.

- Beard Oil Surtic; Een uitzonderlijke balans tussen de arctische frisheid en de warmte van de Californische stranden. De menthol- en citroengeuren zorgen voor een ongeëvenaarde symfonie in je baard. Net alsof je op twee plaatsen tegelijkertijd bent!
Ingrediënten: Jojoba Oil & Argan Oil als basisoliën en Lavander, Lime, Patchouli, Orange, Peppermint en Tea Tree voor de geur.

- Beard Oil Big Sur; Met deze mix krijgt u het gevoel in Big Sur, Californië, rond te dwalen. Door de heuvels met uitzicht op de oceaan. Zowel jij als de mensen om je heen zullen van de geur houden. Perfect voor degene die dit deel van Californië continu willen ruiken.
Ingrediënten: jojoba-olie, arganolie en abrikozenolie als basisoliën en lavendel, patchouli en limoen als geur.

- Beard Oil Arctic; Met deze mix van basisoliën en etherische oliën heeft u het gevoel dat uw baard in de Artic zit. Neem slechts één keer diep adem en je voelt de frisheid van top tot teen! Een fijn product voor lente en zomer! Laat andere baarden niet beter ruiken dan de jouwe!
Ingrediënten: Jojoba-olie & Arganolie als basisoliën en Lavendel, sinaasappel en pepermunt voor de geur.

- Beard Oil Toscana; Met deze mix voelt u dat er een stukje Italië in uw baard zit. Door de perfecte combinatie van Juniper en Ginger te gebruiken, ruikt je baard naar een mix van goede wijn, aarde en veel olijfgaarden. Een plezier voor iedereen die houdt van een droge geur in hun baard. Een echt olfactorisch genot. 200% gegarandeerd!
Ingrediënten: Jojoba-olie en Arganolie als basisoliën en jeneverbes en gember voor de geur.

Toepassing: Schud eerst en plaats vervolgens 4-14 druppels Baardolie uit de pipet in de palm van je hand. Wrijf in je handen en masseer omhoog in de baard en de huid. Gebruik een baardkam om de baardolie goed door je baard te verdelen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 30ml

Andere producten in deze categorie

Reviews over Beard Oil - Golden Beards

- Beard Oil Big Sur Golden Beards

5 5

Mee besteld met het Duopack shampoo/conditioner van Golden Beards. Een kleine aanvulling op de toepassing in je baard, op het flesje staat 4-6 druppels olie gebruiken. Normaal gebruik ik zelf 4-7 druppels afhankelijk van of ik mijn baard gewassen heb of niet. Na het wassen met Golden Beards shampoo/conditioner heb ik 4 druppels gebruikt ,de olie lijkt wat dikker maar laat zich heel gemakkelijk verspreiden door je baard. [ik heb een volle baard van ongeveer 2 cm] De geur van de olie 'Big Sur' is echt fantastisch!! Enorm herkenbaar en prettig anders dan andere oliën. De beschrijving die MijnBaard gebruikt op de site is denk ik wel het beste.

Schrijf een review