Bossman Naked Beard Pomade

Naked Baard Pommade

€19,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Brooklyn Soap Company Beard Oil
€12,95 
Byjome Beard Oil Epicure
€18,00 
105gr Phantasm Sculpting Cream Lockhart's
€18,50 

Naked Baard Pommade

Bossman Beard Pomade is anders dan elke baardbalsem of baardwax. Baard pommade is een primeur in zijn soort met een zeer innovatieve formule. Baardbalsem en baardwax zijn geweldige hydraterende producten, maar ze geven de controle niet die voor een onhandelbare baard nodig is. Bossman Baardpommade geeft het vocht dat voor je baard nodig is maar het voegt ook controle toe. Zeg eens en voor altijd vaarwel tegen die vervelende baardharen die een eigen leven leiden, en zeg hallo tegen een nieuwe gestylde baard.

Naked Beard Balm is geurloos!

Dit product is geweldig voor kortere baarden die in vorm moeten worden geslagen, of de wilde grotere baarden die gewoon moeten settelen. Dit unieke product kan worden gereactiveerd door je baard te borstelen.

Ingrediënten: Water, Mango Zaadboter, Cacaoboter, Shea Butter, Bijenwas, Capryl / Capric Triglyceride, Lanoline Wax, PVP, Glycerylstearaat, Butyleenglycol, Tribehenine, Ceteareth-25, Fenoxyethanol Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur

Gebruiksaanwijzing: Verwarm een ​​ruime hoeveelheid in je handpalmen en breng dit aan op baard en snor. Borstel of kam tot de pomade is verdwenen en je baard de gewenste vorm heeft.

Andere producten in deze categorie

Dutchbeards Darling Nicki baardolie
€9,95 
Beard Conditioner
€12,95 
Baardolie Classic XL van Onsmannen
€24,95 
Dutchbeards Shampoo Satan's Bluff
€19,95 
Viking Blend baardbalsem van Grave Before Shave
€19,95 
Mad Viking Laderrock baardolie XL
€19,90 
Schrijf een review