MijnBaard beard soap woody

Baardzeep "Mijn Baard"

€8,50 
Altijd op voorraad

Wellicht ook interessant:

Baardzeep "Mijn Baard"

Eindelijk een echte mannen baardzeep die matcht bij onze best lopende producten, namelijk de Woody en Citrus baardverzorgingsproducten van onze eigen lijn baardverzorgingsproducten. Een heerlijke baardzeep op basis van natuurlijke ingrediënten. Je creeert snel een ruim schuim, masseer deze goed in je baard en onderliggende huid en spoel deze na 1 minuut uit. Na het douchen je baard handdoekdroog maken en dan een lekkere scheut baardolie erin masseren. De actieve kool in deze baardzeep absorbeert 100 tot 200 keer zijn gewicht in onzuiverheden. Hierdoor is deze zeep ideaal bij huidproblemen. De zeep ondersteunt de gezondheid van je huid. Deze reinigt, detoxt én verzorgt!

We raden aan om de baardzeep te bewaren buiten het bereik van je douche. Druppels van de douche op de zeep zorgen ervoor dat je zeep veel sneller slinkt. Bewaar de zeep ook altijd op een houten zeepbakje om zo lang mogelijk met je zeep te doen.

Ingrediënten van de baardzeep Woody:
Arganolie, Castorolie, kokosolie, olijfolie, sheaboter, actieve kool - Etherische oliën: Cedarhout, Tea Tree, Bergamot, Sandalhout en Patchouli

Ingrediënten van de baardzeep Citrus:
Arganolie, Castorolie, kokosolie, olijfolie, sheaboter, actieve kool - Etherische oliën: Cymbopogon Citratus, Mentha Arvensis L

Andere producten in deze categorie

Reviews over Baardzeep "Mijn Baard"

- Heel fijn stukje zeep

5 5

Onlangs de "mijn baard" baardzeep gekocht in de Woody variant en deze bevalt me prima. Schuimt erg goed en spoelt makkelijk terug uit de baard. Ook heeft de zeep een fijne geur. Toppertje voor mij.

- Woody baardzeep

5 5

Ik heb de Woody baardzeep besteld omdat ik een donkere huid heb. Ik had heel veel last van ingegroeide haren waardoor ik veel producten probeer. Met de Woody baardzeep en een scrub washandje heb ik er totaal geen last meer van. Ik gebruik de zeep 1 keer per dag. Ik heb expres gewacht met schrijven van een review. Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik deze zeep heb besteld. Ik zag eigenlijk na een week al verschil. Ik kan me nu eindelijk ook met gewone mesjes scheren.
Top product snelle levering en de gratis verzending scheelt natuurlijk ook voor om iets te proberen .

Schrijf een review