Beardbrand Co.

De mannen en vrouwen van Beardbrand werden er moe van dat de baard werd overgelaten aan kitscherige, goedkope producten. Beardbrand wil kwalitatief hoogwaardige producten produceren voor echte Baardmannen. De verzorgingsproducten van Beard Brand bevatten alleen natuurlijke producten en ze willen dat hun gebruikers een positieve ervaring met hun baarden hebben, waardeloze baardverzorgingsproducten helpen totaal niet in dat opzicht.

Naast het leveren van goede baardverzorging producten en service, willen de eigenaren van Beardbrand de manier waarop de maatschappij kijkt naar baarddragers veranderen. Er zijn nog steeds bedrijven die van hun mannelijke personeelsleden eisen dat zij gladgeschoren op hun werk verschijnen.
Deze veranderingen hebben tijd nodig, maar de vooruitgang wordt elke dag weer geboekt. Onlangs heeft Disney haar baardbeleid versoepeld, en andere bedrijven volgen deze trend. Ze kunnen dit niet alleen doen, en ze hebben jullie nodig om ze te helpen de maatschappij veranderen.

Beardbrand heeft bekend gemaakt dat zij zich terugtrekken van de Europese markt omdat zij op dit moment niet dezelfde User Experience kunnen bieden die zij aan hun VS klanten bieden.
De voorraad kan dus helaas niet meer worden bijgevuld.