Phoenix Accoutrements Harvest Moon aftershave Cologne

Aftershave Cologne - Phoenix Artisan Accoutrements

€34,95 
Op voorraad
14

Wellicht ook interessant:

Aftershave Cologne - Phoenix Artisan Accoutrements

Eindelijk zijn de eerste aftershave colognes beschikbaar. Phoenix Artisan producten zijn zeer gewild, en zo ook deze colognes. Ze zijn zo samengesteld dat de geur sterk genoeg is om te dienen als cologne, maar ook zacht voor de huid zodat je deze als aftershave kunt gebruiken. Geweldige kwaliteit producten en overheerlijke geuren. De kenners weten waarom! Je kunt boven in je keuzen maken voor de gewenste aftershave cologne.

Harvest Moon Aftershave Cologne:
Phoenix Artisan Accoutrements Harvest Moon After Shave & cologne heeft een geavanceerd aroma en is onze favoriet. Donker en complex maar gemakkelijk klassiek. De ontmoeting tussen een geheimzinnig en langdurig geurende Cologne en de voordelen van een aftershave met het lekkere gevoel van een post-shave. Ze noemen het zelf "A Barbershop of Mars Scent". Dan weet jij genoeg!
Ingrediënten: Spaanse Moss Hydrosol, Glycerine, Hedione, Vloeibare Zijde, Wortelzaad Extract, Aloë Vera, Witte Salie Hydrosol, Oud (Agarwood), Groene Tabak, Black Currant, Tabak Absoluut, Hay Absoluut, Peru Balsam, Rook, Spaanse Mos, Witte salie en Alcohol.

Cavendish Aftershave Cologne:
Klassieke, eenvoudige en langdurige geur. Mannelijke zoete tabaksaroma dat gecombineerd wordt met een fantastische frisheid.
Ingrediënten: alcohol, rooswater, Aloë, glycerine, aluin, essentiële / geuroliën.

CAD Aftershave Cologne:
De geur moet langdurig zijn maar tegelijkertijd delicaat en zacht op de huid. Deze geur bevat Aluin en Menthol, maar er is ook meer diepte in het geurprofiel door het gebruik van Rooswater. Samen geven ze een uitstekend en uniek gevoel na het scheren, terwijl de lichte menthol-kick je wakker maakt.
Ingrediënten: Alcohol, Rooswater, Aloë, Glycerine, Menthol, Aluin, Essentiële / Geuroliën

Andere producten in deze categorie

Reviews over Aftershave Cologne - Phoenix Artisan Accoutrements

- Harvest Moon top, Cavendish niet

4 5

Ik heb eerst de Harvest Moon geprobeerd, die ruikt echt lekker, krijg er ook complimenten over. Laatst Cavendish besteld, dat is een minder groot succes, ik vind hem echt te zoet en een beetje weeïg. Volgende keer weer Harvest Moon.

Schrijf een review