Honest Amish hand and body salve

Hand and Body Salve - Honest Amish

€13,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Bodywash - Bluebeards Revenge
€11,95 
Wormwood Absinthium Cream Prospector Co.
€17,50 
Body wash Cedar & Lime van Bathhouse
€21,50 

Hand and Body Salve - Honest Amish

Honest Amish hand en body zalf helpt tegen irritatie en droogheid van je huid. De zalf smeert lekker makkelijk uit als een boter en de combinatie van oliën zorgen ervoor dat deze snel worden opgenomen en helpen om de beschadigde huid te repareren. Deze zalf is geweldig voor overwerkte of droge handen/voeten. Als je last hebt van jeuk 's nachts helpt deze zalf ook perfect. Deze mix van botanische stoffen wordt al eeuwen gebruikt huidproblemen zoals eczeem, zweren, abscessen, uitslag en andere irritaties van de huid tegen te gaan. De zalf is gevuld met antioxidanten, mineralen, vitaminen en enzymen die je helpen bij het uitharden en herstellen van je huid.

De Hand and Body Salve is gemaakt van 100% vochtige componenten, met natuurlijke en organische ingrediënten, en bevat absoluut GEEN conserveermiddelen of chemicaliën.

Dit product bevat heksenhasel, neemblad, yohimbe, kikkerwei, komfrey, korenbloem, paardebloemwortel, rode wortel, witte wilg, ginkgo, meidoornbessen, en een groot aantal andere aardse botanici. Organische oliën omvatten maagdelijk pompoenzaad, abrikozenkern, advocado, olijfolie en andere voedingsstoffen die rijk zijn aan organische oliën. Organische vruchten- en nootbrekers omvatten: Cocoa, Coconut, Aloe, Koffie en meer. Dit is een semi-solide salve die bijna direct smelt bij contact met de huid.

Andere producten in deze categorie

Sorry Mom tattoo soap
€13,50 
Reuzel Solid Cologne Wood & Spice
€11,95 
Mediceuticals Dual Moist Cream 180 ml
€18,50 
Dick Johnson's Uncle Hangover Cure Mask
€12,90 
Böker Manicure Set Basic M
€25,95 
Arganolie 200 ml
€24,95 

Reviews over Hand and Body Salve - Honest Amish

- Super Salve!

5 5

Heb dit heerlijke zalfje een tijdje terug besteld voor mijn vrouwtje. Ze heeft vaak last van erg droge en daardoor erg jeukerige voetjes.
Na een search door de website voor mijn benodigde Baard essentials kwam ik deze salve tegen en dacht, Honest Amish, dat zal wel goed spul zijn (gebruik zelf de olie en extra gritt baardwax en ben super tevreden over de producten.
Service en verzending van de zalf is zoals gewend van Mijn Baard in een woord super!

Vrouwtje heeft al veel producten geprobeerd maar deze zalf is echt super! De zalf laat zich erg goed uitsmeren en droogt ook snel in. Echter als je blijft wrijven zou je deze nog als massageolie kunnen gebruiken. Geur is apart, meer een sterke kruidige geur. Niet verkeerd :).
Drogen klachten en jeuk verdwijnen als sneeuw voor de zon, evenals de gespleten/gespannen huid. Dit was na een aantal dagen smeren al een stuk minder.
Vrouwtje is super blij met de zalf en ik zal deze ook weer voor haar bestellen.

MijnBaard, bedankt :).

- Hand and body salve, honest amish

5 5

Ik heb al vele crèmes en dergelijke geprobeerd voor m'n droge handen die standaard in de winter uitbarsten in kloven en scheuren, echter ben ik slijter en de meeste van deze crèmes laten een glibberige vette residu achter, waardoor het werken met flessen een acrobatische show wordt. Deze salve van honest Amish heeft dat niet! Hij trekt snel in de huid en buiten dat, die scheuren in m'n vingers helen ook nog eens super snel. Eindelijk dus m'n definitieve hand crème gevonden, wil hierna niet anders meer! Sowieso goed spul van deze heren, heb meerdere producten van ze en alles bevalt zeer goed.

Schrijf een review