Mr Natty Save Ya Own Skin

Save Ya Own Skin - Mr Natty

€15,95 
Op voorraad
14

Wellicht ook interessant:

Azbane Beard & Body wash 250 ml
€22,50 
Percy Nobleman Face & Stubble Moisteriser
€24,95 

Save Ya Own Skin - Mr Natty

Mr. Natty Save Ya Own Skin is een hydraterende boter dat bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Perfect voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Save Ya Own Skin zit vol met Sheaboter en olijfolie, omdat deze beide fantastisch werken in het hydrateren van je huid. Tevens bevat het bijenwas, dit is een bekende anti-allergeen dat helpt met het verlichten van jeuk. Het werkt ook perfect als aftershave. Het heeft een heerlijke geurmix van Patchouli, bergamot met een kleine hint van pittige citrus.

Gebruik van de Save Ya Own Skin:
Wrijf een klein beetje Save Ya Own Skin in je handen en masseer het vervolgens in je gezicht. Let op, je hebt slechts een klein beetje nodig, anders gaat je gezicht glimmen. Heb je wat over? Wrijf het dan lekker in je handen, die kunnen het vast wel gebruiken. Gebruik het 's avonds, dan kan het lekker de hele nacht inwerken. Ben je de volgende dag een nieuwe gulden!

Andere producten in deze categorie

Dark/Brown Blackbeard For Men
€11,95 
Beyer's Oil Shampoo Eisenkraut
€29,95 
Mediceuticals Numinox Revitalizer
€52,50 
Dick Jonhson's Uncle Face & Nipple Cream
€12,90 
Ultra Clean Shower Gel
€20,95 
Baardzeep van Damn Good Soap Company
€12,50 

Reviews over Save Ya Own Skin - Mr Natty

- Mr Natty Save ya own skin

5 5

Na enkele moisturizers te hebben geprobeerd heb ik het perfecte product gevonden. Gemakkelijk in gebruik, het smelt echt als boter in je hand. Fantastische geur van patchoulli. Voor mij zou een groter formaat mogen want ik smeer er mijn hele hoofd mee in na het scheren. Dit mag niet in je kast ontbreken!!

- Save ya own skin is fijn product maar wel kleiner dan verwacht

4 5

Het is een erg fijn moisturizer met een lekker geurtje. Ik was echter wel teleurgesteld over hoe klein het blikje en de inhoud waren. Ik had eigenlijk verwacht iets meer kwantiteit te krijgen voor mijn geld.

Schrijf een review