Mijnbaard lip balm mint

Lippenbalsem Mint - MijnBaard

€6,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Mr bear lippenbalsem mint
€7,95 

Lippenbalsem Mint met een inhoud van 15ml

De lippenbalsem is uiteraard gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder parabenen, lichte mint (munt) geur.

Lees reviews Schrijf een review

Lippenbalsem Mint - MijnBaard

Erg lekkere lippenbalsem in een klein aluminium potje. Voorkom een stel gebarsten of uitgedroogde lippen onder die machtige snor! (of boven die machtige baard).

Uiteraard gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder parabenen, lichte mint (munt) geur.

Ingrediënten van de lippenbalsem:
Butyrospermum parkii (Shea Butter), Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera alba (Bijenwas), Tocopherol, Etherische oliën.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

Andere producten in deze categorie

Mijn Baard Key Chain
€4,95 
Azbane Beard Soap
€5,95 
€9,95 
Mijn Baard Baardkam grof getand
€9,95 
Azbane Beard Soap
€5,95 
Barberstation Pomade Mini
€7,50 

Reviews over Lippenbalsem Mint - MijnBaard

- Onverwachte kwaliteit

5 5

Geschenkje van Mijn Baard. Ik gebruik al heel mijn leven lippenbalsem als een noodzakelijk kwaad. Wat kan er nu speciaal zijn aan lippenbalsem, dacht ik...
Deze is intens van geur en je lippen blijven lang 'vettig', maar dan op een aangename niet storende manier.
Bij mijn volgende bestelling kies ik opnieuw voor de lippenbalsem als geschenk.

- Mijn Baard Mint Lip Balm

5 5

Ja hoor, dat had ik weer... Kreeg ik een potje Mijn Baard Mint Lip Balm cadeau en het was pleite voor ik er erg in had! En ik wist het zeker, het zat toch echt in de doos met andere fijne spulletjes die ik bij Mijn Baard besteld had. Maar ik had zo mijn vermoedens… mijn lieve vrouw zal dat potje zeer gehaaid achterovergedrukt hebben. Zij is hier in huis tenslotte de lippenbalsemkoningin.
Wat doe je dan als man? Je vraagt eens tussen neus en niet ingebalsemde lippen door; “zeg schat, heb jij dat leuke potje lippenbalsem van Mijn Baard ergens gezien”?
Natuurlijk werd er door mijn vrouw afwijkend op gereageerd en dat sterkte mijn vermoedens alleen maar meer. Echter, haar glanzende lippen verrieden haar ‘schuld’ en ook de heerlijke mintgeur deed haar de das om.
"Nou, wat vind je ervan"? vroeg ik haar met een glimlach.
"Ehh, hoe bedoel je schat"? vroeg zij mij terug met het idee nog vrijuit te kunnen gaan.

Ik heb haar in die waan gelaten en deed daarna of ik de lippenbalsem was vergeten. Als zij zo reageert moet het wel goede balsem zijn. Maar natuurlijk heb ik het een dag later wel teruggepikt zodat ik nu ook kan beamen dat het een fijne lippenbalsem is.

- Te lekker

5 5

Deze Mijn Baard lipbalsem is veel te goed, waar ik ook ben, hij wordt altijd ingepikt! Thuis, op visitie, op werk, onderweg... Droogt de lippen niet uit en de mint geeft een aangename frisse tinteling na het aanbrengen.

Schrijf een review