Lockhart's Fire & Brimstone Bar Soap

Fire & Brimstone Soap Bar

Het stuk zeep van Lockhart's Fire & Brimstone heeft de volgende geur omschrijving: Een brandende vuurkorf met zoete topnoten van houtskool en vlammen. Het is uniek, subtiel, fris en mannelijk. Het stuk zeep heeft een gewicht van 142 gram.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Fire & Brimstone Soap Bar

- fire and brimstone

5 5

Ik open dat gripzakje , stop mijn neus erin en BAM! ....compleet van mijn sokken geblazen ! Dit is inderdaad een geur die de duivel zelve heeft samengesteld want ik wil mezelf nu volcontinu inzepen , en geef toe , op openbare plaatsen kan zoiets nogal genant zijn . Is er toevallig geen baardolie met dezelfde geur , die kan dan ik op een sociaal acceptabele manier publiekelijk op m'n lijf smeren ....
1 minpuntje : jammer van het plastic zakje waarin het verpakt zat , dat kon wat eco-vriendelijker .

- Beestachtig lekker!

5 5

Hemeltje lief, wat ruikt deze zeep verschrikkelijk lekker! Je weet nooit wat je krijgt aan de hand van de omschrijving, maar deze zeep heeft echt een unieke geur. Het heeft inderdaad een rokerig/branderig geurtje, maar dan lekker! Ha ha! Ik kan alleen maar zeggen, probeer het zelf en oordeel dan. Zekers te weten dat je het net zo waardeert als ik.
Bedankt Baardmannen voor wederom een snelle levering en deze top zeep. Ik heb er net nog een gekocht voor mn beste gabber!

Schrijf een review