4 Op voorraad
€ 21,95

Wellicht ook interessant

0
€ 21,50
0
€ 7,95

Omschrijving van Cloudy Pomade 115gr - Brosh

De BROSH X CLOUDY Pomade is wateroplosbaar en biedt een medium tot stevige fixatie. Het is ontstaan ​​uit een samenwerking met de Japanse non-profitorganisatie ‘CLOUDY’. Het ontwerp op de bodem van het blik is trouwens een boodschap. Er staat dat “10% van de omzet zal worden gebruikt om werkgelegenheidssteun in Ghana te financieren.”

Geur Het is een citrusgeur die wordt gekenmerkt door tonen van citrusvruchten en bloemige tonen.

Kenmerken Brosh Cloudy Pomade
Hold: medium/sterk
Shine: hoge/gemiddelde glans
Stijl: Perfect voor alle haarlengtes, glad achterover, pompadour of zijscheiding

BROSH is het resultaat van de jarenlange professionele ervaring van de SoulBrothers "MR.BROTHERS" & "APACHE", twee legendarische Japanse kappers. JAPAN MADE betekent dat de gecombineerde passie, knowhow en ziel van deze jongens niet alleen in elk detail van de verpakking is teruggevloeid, maar ook in het product zelf.

CLOUDY is een gecertificeerd en non-profit bedrijf opgericht in 2010. Beginnend met het ondersteunen van kinderen die in sloppenwijken in Kenia wonen, bouwt CLOUDY momenteel scholen in Ghana om onderwijskansen te creëren, fabrieken om werkgelegenheid te creëren en het bieden van gezondheidssteun door het verstrekken van schoolmaaltijden en seksuele voorlichting. Ik onderneem actie en denk aan de bewolkte dag van iemand die onder dezelfde wolk leeft en zich richt op onderwijs, werkgelegenheid en gezondheid.


Ingrediënten: Water, Ceteareth-25, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PG, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PVP, Perfume,Simethicone, Polyaminopropyl Biguanide, Phenoxyethanol, Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140)

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


0
€ 21,50
0
€ 7,95