10+ Op voorraad
€ 20,95

Wellicht ook interessant

Texturizing Powder JS Sloane
Texturizing Powder JS Sloane
16.90 EUR

Omschrijving van Felix The Cat Firme Hold Pomade - Suavecito

Pop-cultuuricoon Felix the Cat heeft opnieuw de krachten gebundeld met Suavecito om een speciale, limited edition-lijn van pommade te creëren. Deze Suavecito X Felix the Cat Firme Hold Pomade helpt je de look te creëren die je wilt, net op tijd voor je volgende avontuur.

Deze Suavecito Pomade is net zo klassiek als Felix the Cat. Dit tijdloze cartoonicoon is opgegroeid met zowel jongere als oudere generaties. Suavecito werkt opnieuw samen met deze harige kat om je een exclusieve Bag of Tricks-geur en een speciaal ontwerp in beperkte oplage te bieden dat zeker nostalgie uit de kindertijd zal oproepen.

Geurprofiel: Topnoten van verse eucalyptus en zwarte bes. Hartnoten van jasmijn, viooltje en roos voegen een bloemig tintje toe. Bodemnoten van kalmerend sandelhout en amber zorgen voor aarding.

Firme Hold: Deze Strong Hold Pomade is een favoriet onder mensen met dik, krullend of weerbarstig haar dat normaal gesproken geen stijl vasthoudt. Deze in water oplosbare formule glijdt gemakkelijk in het haar en droogt niet uit of schilfert niet.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Reuzel Fiber Pomade Piglet
5
Average: 4.8 (55 votes)
€ 9,95
Reuzel Fiber Pomade Pig
5
Average: 4.8 (55 votes)
€ 17,95
Reuzel Fiber Pomade Hog
5
Average: 4.8 (55 votes)
€ 36,95