Honest Amish

Honest Amish maken al hun producten op eeuwenoude traditionele manier. Zij gebruiken alleen de beste organische en natuurlijke ingrediënten. Makkelijk, simpel en puur. Handgemaakt zoals ze het honderden jaren geleden ook al deden.
Ze gebruikten alleen hoogwaardige biologische ingrediënten zoals wild geoogste plantenextracten, essentiële oliën en biologische groenten en notenpasta, allen gericht op de verzorging van je baard. Deze originele baardverzorgingsrecepten zijn al eeuwen oud en tot in de puntjes geperfectioneerd om tot de beste baardverzorgingsproducten te komen die op de markt beschikbaar zijn.

Honest Amish gebruikt absoluut geen chemicaliën, kunstmatige conserveringsmiddelen, chemische parfums of kleurstoffen in hun producten. Alle oliën en boters die gebruikt worden, zijn van organische en natuurlijke oorsprong.

Honest Amish Baardbalsem:
In tegenstelling tot andere baardoliën die niet makkelijk te gebruiken zijn, bij de Honest Amish Baardbalsem hoef je slechts een klein beetje balsem tussen je vingers te wrijven tot het vloeibaar wordt. Verspreid het dan in gelijke mate door je baard. De balsem beschermt, conditioneert en zorgt voor een mooie glans. Voorziet tevens van een prettige, natuurlijke geur.

Mijn Baard biedt de volgende Baardbalsem producten van Honest Amish aan: Heavy Duty Beard Balm, Geurloze Baardbalsem en de originele Beard Balm

Honest Amish Baardwax:
De baardwax producten worden samengesteld uit hoogwaardige bio-olie, fruit- en notenpasta, etherische oliën, botanische additieven, en lokaal geoogste bijenwas. Deze eeuwen oude recepten zijn uniek in de wereld en kunnen met recht het predikaat "beste baardverzorgings product" dragen.
De puur natuur baardwax wordt geleverd in een 60ml aluminium blikje, welke volledig bio-afbreekbaar is en niet zal lekken, zoals andere plastic verpakkingen doen. Wordt verpakt in een klein jute zakje.

Mijn Baard biedt de volgende baardwax producten van Honest Amish aan: Slick Beard Wax, Extra Grit Beard Wax en de welbekende Original Beard Wax.

Honest Amish Baardolie:
Het uitgangspunt van Honest Amish is altijd geweest "The best for your beard", alleen het beste voor je baard dus. Nadat Honest Amish de vele verzoeken om baardolie te introduceren in beraadslaag nam, was hun uitgangspunt het moet béter dan olie zijn!
Tegenwoordig heb je honderden aanbieders van baardoliën, maar ze hebben allemaal slechts 2 of 3 dezelfde ingrediënten. Hoe anders is het bij Honest Amish. Zij hebben tot wel 10 natuurlijke ingrediënten in hun baardolie verwerkt, allen geselecteerd om je baard te verzorgen, onderhouden en betere looks te geven.

Mijn Baard biedt de onderstaande Honest Amish producten aan: