SALE!
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(18)
€ 20,95
€ 18,75
(16)
€ 44,95
(6)
€ 10,50
(3)
€ 9,95
(5)
€ 11,95
(7)
€ 17,95
€ 18,95
(4)
€ 19,95
€ 7,50
€ 17,95
€ 9,95
€ 20,95
€ 20,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,95

Waarom Layrite pommade kopen?

Je baard kan nog zo strak gestyled zijn, zonder goed kapsel ben je nergens. Daarom is werken met Layrite één van de tips die we elke baardman willen meegeven. Wil je er zeker van zijn dat je kapsel op een goede manier blijft zitten en je er optimaal profijt van hebt gedurende de dag? Dan is een goede pommade met een stevige hold een eerste vereiste. De middelen van deze fabrikant helpen je door elke dag.

Hoe gebruik je een pommade?

Waar je een baadbalsem of een baardwax voor je baard gebruikt, daar gebruik je een pommade om alle haren op je hoofd de juiste kant op te laten wijzen. En om ze daar dan ook gedurende de hele dag te houden. Door een pommade te gebruiken kan je je haar stylen en restylen zoals jij dat wilt. Daardoor zie je er dus gedurende de dag altijd zo uit als je eruit wenst te zien. Zonder dat je daar veel werk aan hebt.

Wat zijn de beste Layrite pommades?

Layrite heeft producten voor elk haartype en voor elk kapsel. Daarom is het zeker ook goed om eens een aantal van deze toppers uit te lichten. Zo kan je zelf een keuze maken.
Layrite Cement Pomade
Layrite Super Hold Pomade
Layrite Natural Matte Cream

Layrite Cement Pomade

De Layrite Cement Pomade was altijd al een topper. Dat weerhoudt de fabrikant er niet van om de formule steeds verder te verbeteren. Daardoor kan je er zeker van zijn dat je een hold zo sterk als cement krijgt. Zo blijft je haar zonder moeite de hele dag in model zitten. Sterke hold, hele matte afwerking en makkelijk uit te wassen onder de douche. De Layrite Cement is onze Clay topper!

Layrite Super Hold Pomade

Hold is alles als het om een pomade gaat. Daarom heeft Layrite ook Super Hold Pomade in het assortiment opgenomen. Daarmee zorg je voor een stevig kapsel waarmee je de gehele dag dezelfde look behoudt. Terwijl je haar er ook gewoon mooi natuurlijk uit blijft zien. Ook dat is een belangrijk pluspunt van dit styling product. Sterke hold, medium shine en makkelijk uit te wassen onder de douche.

Waarvan worden de pommades gemaakt?

Hoe komt het dat de Layrite pommades zo’n goede hold bieden? Waar zit het verschil tussen veel shine en een matte look in? Het heeft allemaal te maken met de ingrediënten die je in de producten van dit merk kan terugvinden. Het gaat namelijk om natuurlijke middelen, met elk zo hun unieke eigenschappen.

Hoe breng je de pommade aan?

Om te zorgen dat je kapsel optimaal in model komt, is het wel belangrijk om de Layrite pommades op de juiste manier aan te brengen. Dat doe je door een beetje van het middel van je keuze tussen je handpalmen te wrijven om het zo te verwarmen. Vervolgens masseer je het gelijkmatig in je haar en breng je het in het door jou gewenste model. Let op, hoe droger je haar is, hoe beter je hold zal zijn.

Kan je je haar ook restylen?

Met de juiste pommade van deze fabrikant is het goed mogelijk om gedurende de dag je look een beetje te veranderen. De pommades bieden namelijk een goede hold, maar blijven wel ook flexibel. Zo kan je dus simpel iets veranderen wanneer dat gewenst is.

Voor welk haartype is het geschikt?

Het is niet zo dat je een specifiek haartype moet hebben om een pommade te kunnen gebruiken. Het is juist belangrijk om de juiste Layrite pommade te zoeken bij jouw haartype. Heb je dun tot middeldik haar? Dan gebruik je een ander middel dan wanneer je juist dik en grof haar hebt.

Is het gemakkelijk uit te wassen?

Doordat de pommade van Layrite geen gebruik maken van petrolatum, is het gemakkelijk mogelijk om het met een goede, natuurlijk shampoo uit te wassen. Je kunt er dan dus zeker van zijn dat je geen resten achterlaat en je haar goed tot rust komt.

Moet ik nog ergens op letten?

Wanneer je een bepaalde look voor jezelf voor ogen hebt, dan is het belangrijk om daar het juiste middel van Layrite bij te zoeken. Het is natuurlijk wel zo dat de mate van hold en het verschil tussen veel shine of juist een hele matte pommade heel groot kan zijn. Het is dus zeker ook zaak om daar je keuzes op te baseren. Zo zie je er altijd uit zoals jij dat wenst.