(1)
€ 12,50
Meest
verkocht
€ 11,50
(2)
€ 12,50
€ 12,50
€ 12,50
€ 8,75
(1)
€ 11,50
(2)
€ 12,50
(1)
€ 11,50
€ 10,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,95
(3)
€ 10,50
(4)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 10,95
(3)
€ 13,95
(1)
€ 11,95
(1)
€ 15,95
€ 15,95
(4)
€ 11,95
€ 14,95
€ 11,95
(1)
€ 8,95
€ 10,50
(1)
€ 16,50
Onze
Favorieten
€ 12,50

Waarom Morgan’s verzorgingsproducten kopen?

Wat maakt Morgan’s verzorgingsproducten zo aantrekkelijk om te gebruiken? Misschien komt het doordat dit Britse bedrijf al sinds 1873 met mannenverzorgingsproducten bezig is. Het wordt dan ook door de meesterbarbers van het Britse koninkrijk aangeraden om te gebruiken. De fabrikant heeft een ruim assortiment met producten waar je direct mee aan de slag kan om je baard en haar in perfecte conditie te krijgen.

Wat maakt Morgan’s populair?

Hoe komt het dat de Morgan’s verzorgingsproducten na 150 jaar nog altijd zo populair in gebruik zijn? Mogelijk heeft dat te maken met het feit dat de producten nog altijd verbeterd worden. Daardoor wint de fabrikant ook nog met regelmaat prijzen voor de middelen die het op de markt brengt. Voor jou als baarddrager is het vooral belangrijk dat je er zo goed als mogelijk uit kan zien wanneer je de producten gebruikt.

Wat zijn de beste producten?

Wanneer je het assortiment van Morgan’s onder ogen krijgt, dan is het belangrijk om een paar producten zeker nader te bekijken. Wij raden het volgende aan.
Morgan’s High Shine/Firm Styling Pomade 100ML
Morgan’s Professional Grooming Styling Fibre 120ML
Morgan’s Professional Grooming Baard & Snorrenwax 50GR

Morgan’s High Shine/Firm Styling Pomade 100ML

De pomades van Morgan’s zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Toch is vooral de High Shine/Firm Styling een echte favoriet onder mannen. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat je kapsel past bij je baard. Een pomade met een goede hold is dan toch ook de minimale vereiste die je mag hebben. Waarmee je ook flink kan shinen.

Morgan’s Professional Grooming Baard & Snorrenwax 50GR

Ook je baard en snor verdienen natuurlijk een goede hold. Wanneer je je gezichtsbeharing op een gemakkelijke manier wilt stylen, dan gebruik je dus Morgan’s Professional Grooming Baard & Snorrenwax. Het fijne is bovendien ook dat deze reukloos is, dus er kruipt geen blijvende geur in je neus.

Hoe worden de producten gemaakt?

De manier waarop de producten van Morgan’s worden gemaakt, is natuurlijk afhankelijk van het soort product dat je gebruikt. Wel hebben ze verschillende overeenkomsten. Zo zitten er bijvoorbeeld nooit schadelijke stoffen in. Daardoor zal je ook geen last krijgen van allergische reacties of van huidirritaties. Dat maakt het direct ook al aantrekkelijk om je baard en haar met Morgan’s te fatsoeneren.

Kan ik de producten met elkaar gebruiken?

Wanneer je het slim aanpakt, dan gebruik je de producten van Morgan’s met elkaar om te zorgen voor de complete mannelijke look. Het is dan zelfs nog slimmer om de producten in dezelfde lijn met elkaar te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Professional Grooming-lijn die deze fabrikant op de markt heeft gebracht. Daarmee kan je je baard, snor en kapsel altijd op de ideale manier verzorgen.

Welke look kan ik aanmeten?

Door de juiste verzorgingsproducten van Morgan’s te kiezen, is het mogelijk om elk soort look aan te meten. Zo zijn er pommades die je kan gebruiken voor de matte, meer natuurlijke look. Terwijl er ook pommades zijn die juist veel shine bieden, voor de meer gladde en gelikte look. Je hebt dus zelf de keuze.

Is alles gemakkelijk te gebruiken?

Je werkt met verzorgingsproducten die op waterbasis zijn en van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. Daardoor is het vaak een kwestie van een klein beetje van het product op je handen aanbrengen en het vervolgens in je haar of baard te smeren.

Is de pommade uitwasbaar?

Een belangrijk voordeel van de pomades op waterbasis van Morgan’s, is dat ze daardoor dus ook heel gemakkelijk uit te wassen zijn. Er hoeven geen resten in je haar achter te blijven wanneer je het bed in duikt. Dit kan je keer op keer doen.

Is mijn haar geschikt voor Morgan’s producten?

Het fijne aan de samenstelling van de Morgan’s producten is dat jouw haartype er eigenlijk niet toe doet. Of je nu een baardman bent met grof dik haar, of je hebt juist heel fijn dun haar. Je kunt de producten altijd gebruiken om je kapsel en baard te stylen.