(8)
€ 16,95
Meest
verkocht
(8)
€ 20,95
Meest
verkocht
(3)
€ 20,95
(1)
€ 20,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 17,95
Onze
Favorieten
(9)
€ 16,95
€ 27,95
€ 27,95
(7)
€ 16,95
€ 21,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(11)
€ 16,95
Meest
verkocht
(16)
€ 16,95
(7)
€ 16,95
(1)
€ 49,95
(5)
€ 49,95
Meest
verkocht
(8)
€ 49,95
(1)
€ 18,95
€ 21,95
€ 21,95
(1)
€ 17,95
€ 21,50

Hoe gebruik je Mr Bear Family baardproducten?
Wil je nu eens alles doen om je baard gezond en sterk te krijgen? Dan gebruik je de producten van Mr Bear Family. Daarmee kan je dan alles doen om je baard te verzorgen en te stylen. In het assortiment van deze fabrikant uit Zweden zijn dan ook alle denkbare producten voor baardmannen te vinden. Je kunt dus heel gemakkelijk in één keer alles verzorgen door simpelweg voor deze fabrikant te kiezen.

Is Mr Bear Family alleen voor baarden geschikt?

Het leuke aan de visie van de fabrikant is dat er gekeken wordt naar de gehele mannelijke look. Dat betekent dus dat je er zeker van kan zijn dat je ook je kapsel kan matchen met je baard. Welke look je ook voor ogen hebt, hij is te realiseren wanneer je de middelen van Mr Bear Family gebruikt. Waarbij het stylen en verzorgen van je baard natuurlijk wel altijd voorop staat. Elke baardhaar verdient immers je volle aandacht.

De beste producten

Ben je ook geïnteresseerd geraakt in de Mr Bear Family producten? Dan ben je natuurlijk ook wel nieuwsgierig naar wat we bij MijnBaard de beste middelen vinden?
Mr Bear Beard Wash Woodland 250ML
Mr Bear Beard Wash Wilderness 250ML
Mr Bear Baardolie Wilderness 30ML
Mr Bear Baardbalsem Wilderness 60ML

Mr Bear Beard Wash Wilderness 250ML

De Wilderness-lijn is veruit de meest aantrekkelijke van deze fabrikant. Daarom is de Mr Bear Beard Wash Wilderness 250ML zeker ook een aanrader. Je baard wordt er lekker zacht en schoon van. Je spoelt gemakkelijk alle resten en ander vuil uit je baard met deze shampoo.

Mr Bear Baardolie Wilderness 30ML

Ook de Mr Bear Baardolie Wilderness 30ML kies je omdat je er de best mogelijke verzorging voor je baard mee kan realiseren. Elke haar kan tot in het uiterste puntje gaan glanzen wanneer je deze olie regelmatig goed inmasseert.

Mr Bear Baardbalsem Wilderness 60ML

Niet alleen verzorgen is belangrijk. Ook stylen wil je op de manier doen die perfect bij jou past. Daarom is werken met Mr Bear Baardbalsem Wilderness 60ML precies wat je moet doen. Het is dan namelijk zo dat je altijd de juiste hold kan verzorgen voor je baard.

Is Mr Bear Family wel natuurlijk?

Het is voor elke baardman belangrijk dat de producten op een goede en gezonde manier in de baard te gebruiken zijn. In dat opzicht is het dan dus ook fijn om te weten dat in de middelen van Mr Bear Family alleen maar natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt. Daardoor kan je het gemakkelijk in je haar gebruiken en is het niet schadelijk voor jou, maar zeker ook niet voor je omgeving.

Hoe gebruik je het je baard?

Wanneer je de producten van Mr Bear Family gaat gebruiken, wat is dan de beste wijze om ze toe te passen? Eigenlijk is dit heel simpel. Je hebt altijd maar een klein beetje nodig. Of dit nu om de balsem, de olie of de shampoo gaat, maakt geen verschil. Je schraapt een klein beetje af of spuit een klein beetje op en gebruikt dit om in je baard te masseren. Je zal direct merken dat de positieve effecten op je baard beginnen te werken.

Wat merk je van het gebruik?

Het effect dat het meest zal opvallen wanneer je de producten van Mr Bear Family begint te gebruiken, is dat je baard meer begint te glanzen. Dit is dan ook een goed teken dat je baardharen gezonder beginnen te worden. Daarnaast zal je ook al snel merken dat je baard zachter begint te worden. Ook dit is een teken dat de haren gevoed worden en dat je op een gezonde manier bezig bent met je trots.

Wanneer kan je het gebruiken?

Wanneer kan je de Mr Bear Family producten het best gebruiken? Wanneer je ’s ochtends je dagelijkse verzorgingsroutine doet, kan je bijvoorbeeld goed met de olie en de balsem werken. Twee tot drie keer per week ’s avonds de shampoo gebruiken is ook slim.

Hoe kies ik mijn Mr Bear Family lijn?

Mr Bear Family biedt verschillende lijnen aan. In dat opzicht is het dan ook zo dat je als baardman de nodige keuzes hebt. Het is vooral belangrijk dat je ernaar zoekt om de geur te vinden die past bij wie jij bent als persoon!