(7)
€ 35,95
Meest
verkocht
(5)
€ 38,50
€ 99,00
€ 46,00
€ 46,00
€ 47,95
€ 85,00
(1)
€ 37,95
€ 129,95
(1)
€ 49,00
€ 49,00
€ 38,00
€ 39,95
€ 59,00
€ 59,00
€ 59,00
€ 39,00
€ 35,95
€ 18,00
€ 18,00
€ 39,00
(2)
€ 39,00
€ 39,00
€ 39,00

Gebruik je al Mühle shaving scheergerei?

Het laten groeien van een baard is één ding, maar het bijhouden is iets heel anders. Daar gebruik je de scheergereedschappen van Mühle Shaving voor. Op die manier kan je erop rekenen dat de lijnen altijd weer strak en glad zijn. Terwijl je ook nog eens voorzichtig bent met de huid. Dat is natuurlijk minstens zo belangrijk. Deze Duitse fabrikant biedt talloze aantrekkelijke sets, zodat elke baardman zich perfect kan scheren.

Hoe zitten de scheersets in elkaar?

Wanneer je kijkt naar de sets van Mühle Shaving, dan zie je dat die altijd driedelig zijn. Dat doet je de vraag stellen, wat je dan in een goede scheerset kan vinden. In de eerste plaats vind je er natuurlijk een goed scheermes in. Deze wordt vergezeld door een kwast waarmee je de scheerzeep optimaal kan aanbrengen. Beide elementen bewaar je op een nette manier dankzij het derde element. Dit is namelijk de houder.

De beste scheersets

Mühle Shaving biedt een bijna eindeloze keuze aan scheersets. De vraag is dan dus welke je moet nemen? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet voor jou.
Mühle Scheerset 3-delig Rytmo
Mühle Scheerset Vivo Pruimenhout 3-delig
Mühle Scheerset Fijndas Kosmo Safety Razor 3-delig

Mühle Scheerset 3-delig Rytmo

Uitgevoerd met zwarte handvatten is dit een modern scheerset. Het Mühle Scheerset 3-delig Rytmo bestaat uit een goede, moderne scheerkwast en een safety razor. Daardoor kan je op een veilige, maar kundige manier voor een glad resultaat zorgen.

Mühle Scheerset Vivo Pruimenhout 3-delig

Het Mühle Scheerset Vivo Pruimenhout 3-delig valt in de eerste plaats op door de mooie afwerking. Daardoor werk je er niet alleen fijn mee, het ziet er ook fraai uit op jouw plank in de badkamer. Dat is minstens zo belangrijk voor een echte baardman.

Mühle Scheerset Fijndas Kosmo Safety Razor 3-delig

Eén van de laatste sets waar nog met fijndasharen wordt gewerkt. Deze zijn op de meeste sets inmiddels vervangen door de veel vriendelijkere, maar net zo goede Fibre-haren. Wil je nog met fijndas werken? Dan kan je dat nog doen met deze set.

Kan je lang met de messen en kwasten doen?

Mühle Shaving heeft zich niet voor niets naar de top van de wereld van de scheermessen en scheerkwasten gewerkt. Dat is mede te danken door de Duitse benadering. Je krijgt namelijk altijd kwaliteit geboden, ongeacht het set dat je koopt. Dit betekent dus ook dat je er wel lekker lang mee kan doen. Het is dus heel goed mogelijk om een set te kopen en er daarna lange tijd geen omkijken meer naar te hebben. Hoe vaak je je ook scheert.

Zijn de Mühle Shaving sets duur?

Het andere voordeel van de sets van Mühle Shaving is dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit heel goed is. Wanneer je kijkt naar de items die in de sets zitten en hoe lang je hiermee kan doen, dan kan je niet anders dan stellen dat de prijs die hiervoor gevraagd wordt ook wel heel gunstig is. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker om ermee aan het werk te gaan.

Zijn de sets ook cadeau te doen?

Het is zeker zo dat de sets leuk zijn als cadeau voor een verjaardag of met de feestdagen. Niet alleen geef je je mannenbroeder dan alles wat hij nodig heeft. Ook kies je nog eens voor de mooie uitvoering. Daarnaast zijn de sets ook mooi verpakt. In alle opzichten kan je dus stellen dat je met het ideale cadeau te maken hebt. Het is zelfs aantrekkelijk om te bekijken of je zelf niet toevallig de komende tijd iets te vieren hebt waar een cadeau bij gepast is.