Baardborstel van Beardbrand

Baardborstel - Beardbrand

€23,95 
Op voorraad
1

Baardborstel van Beardbrand, gemaakt van varkenshaar

Ligt lekker in de hand en makkelijk te gebruiken. Eenvoudig schoon te maken.

Lees reviews Schrijf een review

Baardborstel - Beardbrand

Voor onze baardborstelliefhebbers bieden we hier een RS Stein varkenshaar borstel van Beardbrand. Wat maakt nou deze baardborstel beter dan synthetische borstels? Het oppervlak van elke varkenshaar is schilferig en trekt stof en overtollig product van het haar af als je het gebruikt.
De borstelharen stimuleren ook de natuurlijke oliën (talg), die aanwezig in de hoofdhuid is en haalt deze langs de haarschacht, essentieel voor het behouden van schoon, gezond, glanzend en beschermd haar. Wil je een goede baardborstel kopen, de Beardbrand baardborstel is een topper.

Om de effectiviteit van uw nieuwe baardborstel te maximaliseren, raden we het aan om deze na het gebruik schoon te maken. Dit doe je door de baardborstel schoon te maken met een licht sopje en daarna afspoelen. Eenvoudig uitspoelen werkt ook. Maak de borstel droog met een handdoek en laat deze drogen gedurende de nacht. Laat de baardborstel niet op de haren rusten, maar leg deze neer met de haren omhoog.

Specificaties van de Beardbrand baardborstel:
- 216 mm lang (kop is 115mm)
- 100% zwijnenhaar borstel
- Houten handvat

Andere producten in deze categorie

Reviews over Baardborstel - Beardbrand

- A really nice brush

5 5

If you have/grow a beard. Something like this is mandatory. Your beard will thank you :)

- Boar Brush

5 5

Whenever you handle this brush, it makes you feel like you've got a live boar that you can rub on your face. As if you're wrestling a 200 pound boar right in the middle of your living room (or wherever else you brush your beard). This brush looks good, fits your hand perfectly and feels fantastic. After a couple of uses I already started to see the healthiness of my beard grow better. My beard was shinier and looked more majestic than ever.
Finish with some woody beard oil to finish off the wild experience.
10/10 would buy again.

Schrijf een review