Baardborstel van Damn Good Soap Company

Baardborstel - Damn Good Soap Company

€23,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 
kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Baardborstel - Damn Good Soap Company

Een goede baardborstel is een absolute must bij het verzorgen van je baard. Een baardborstel brengt je baard in het gareel, het masseert je huid en het maakt je baardhaar lekker zacht.

De Damn Good Soap Baardborstel is gemaakt van perenhout met de haren van een wild zwijn. De mannen van Damn Good Soap hebben elke baardborstel met de hand gebrandmerkt. Maar het belangrijkste is dat het een lekkere grote baardborstel is, gemaakt voor mannenhanden. 6,5 x 11 cm om precies te zijn. De haren van de baardkam van Damn Good Soap is wat zachter dan die van andere aanbieders.

Ideaal om te gebruiken in combinatie met een goede baardolie en/of baardbalsem.

Andere producten in deze categorie

Chase And Wonder Wash Bag Dandy Lion
€24,95 
Beardbrand Beard Scissors
€45,95 
Mijn Baard Fijn getande kam rond
€9,95 
Layrite Kam
€12,95 
Grave Before Shave Beard Brush
€24,95 
€9,95 

Reviews over Baardborstel - Damn Good Soap Company

- baardborstel

5 5

Ik vind het een zeer aangename baardborstel om te gebruiken, zeker aan te bevelen.

- Hier krijg je geen spijt van

5 5

De borstel waar ik al een jaar naar op zoek ben! Ik heb een borstel van Billy Jealousy, die ik persoonlijk te ruw vind (misschien handig tegen klitten maar daar gebruik ik baard shampoo en een kam voor) en ik heb de baardolie borstel van Can You Handlebar, welke heerlijk zacht is en uitermate geschikt voor olie maar minder om je baard in model te borstelen. Deze borstel zit hier echter precies tussen in en wat een genot! Aan te raden voor iedereen die een borstel zoekt die niet gelijk je huid aanvalt. Mijn baard is overigens zo'n 15cm lang, dus laat dat geen belemmering zijn in je overweging deze borstel aan te schaffen, just do it!

- Damn Good Soap baardborstel

5 5

Voor mij is deze baardborstel uitstekend geschikt, heel fijn om er baardolie over mijn baard te verdelen en mijn huid onder mijn baard wordt door de borstel ook nog gemasseerd. Perfecte combinatie met de houten baardkam die ik gratis bij mijn bestelling kreeg.

- Damn Good Soap beard brush

5 5

Perfect brush for me in any case. I think whether you end up liking this brush or not depends on the kind of beard you have. For softer beards, this seems to be the ideal brush. I certainly wouldn't want a harder one. So, highly recommended for softer or shorter beards.

- Ik ben juist erg te spreken

4 5

Ik ben juist erg te spreken over de zachtheid van deze borstel. Mijn oude borstel was erg hard en daardoor niet altijd even prettig in het gebruik. Het verspreiden van olie is erg makkelijk met deze borstel, echter is hij minder handig wanneer je klitten etc uit je baard wil borstelen. Dus afhankelijk van je doel zal deze borstel een prima toevoeging aan je gereedschappen zijn.

Grote voordeel is dat mijn baard op magische wijze langer en voller lijkt na gebruik van deze borstel.

- Baardborstel - Damn Good Soap

2 5

Helaas ben ik niet tevreden over de baardborstel van Damn Good Soap. De baardborstel is voor mij too damn soft. Schilfertjes kam ik niet los van de huid en na het borstelen zie ik eruit alsof ik met mijn hoofd tussen de bankschroef heb gezeten (komt waarschijnlijk ook omdat de haren van de borstel zo dicht op elkaar staan).. Ook springen sommige haren er heel raar uit alsof ze opeens statisch zijn geworden. Ik heb de borstel nu meerder malen gebruikt in een droge baard en meerdere malen gebruikt om olie mee te verspreiden (het laatste is volgens mij de bedoeling van deze baardborstel). Beide manieren waren geen succes. Ik had voor de baardborstel van Damn Good Soap gekozen juist omdat de haren wat zachter waren dan de andere aanbieders, maar mijn 10,5 weken oude baard was eigenlijk al te lang om goed op de huid te komen. Ik koos ook voor deze borstel vanwege het formaat aangezien ik vrij grote handen heb. Formaat vind ik wel lekker.

Ik denk dat mensen met grote handen, een gevoelige huid, een stoppelbaard of een baard van onder de 2 cm deze baardborstel wel kunnen waarderen. Voor mezelf komt de borstel dan waarschijnlijk (als ik weer terug ga naar me stoppelbaard) ook in een ander daglicht te staan.

Schrijf een review