Perenhouten baardborsel van MijnBaard

Baardborstel Mijnbaard

€18,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Baardwax Woody van Mijn Baard
€14,95 
Citrus Wax - MijnBaard
€14,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Baardborstel Mijnbaard

Elke zelfrespecterende baarddrager moet een goede baardborstel in huis hebben. Deze perenhouten baardborstel met zwijnenhaar is ideaal om je baardharen te temmen en je huid eronder goed te verzorgen.

Deze baardborstel heeft wat zachtere haren dan de OAK baardborstel. De baardborstel ligt lekker in de hand en is 6,5 x 11 centimeter groot.

Wij raden je deze baardborstel aan en ook een klein baardborsteltje voor onderweg.

De baardborstels worden voor ons gemaakt in Duitsland.

Andere producten in deze categorie

Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 
Schmiere Beer Bottle opener
€7,50 
Vlindermes kam van metaal in zwarte kleur
€13,95 
Black Handle Comb.
€6,95 
Handgemaakt kam van Zeus
€10,95 
Mijn Baard Beard Styler
€19,95 

Reviews over Baardborstel Mijnbaard

- Ideaal

5 5

De baardborstel is stevig en van goede kwaliteit. De varkensharen op de borstel zijn stevig maar borstelen zowel heerlijk door de baard als gentle voor de huid! Ideale borstel!

- Paardenborstel - Baardenborstel

5 5

"Haha, het is net een paardenborstel", zei mijn vriendin toen ik mijn pakketje openmaakte. Inmiddels zit mijn baard als gegoten en ziet hij er altijd fotoshootproof uit, dus nu piept ze wel anders.
Sinds ik dagelijks borstel in plaats van kam en naast baardolie ook baardbalsem gebruik, krijg ik onwijs veel complimenten. Ik kan me geen betere motivatie wensen om voor een 'yeard' te gaan!

De borstel ligt door zijn ovale vorm lekker in de hand. De haren zijn vrij stug, maar zeker niet pijnlijk. Ik borstel mijn snor er ook mee. Voor onderweg is de borstel te groot, daarom heb ik onlangs de mini-versie besteld. Kortom, ik ben er zeer tevreden over.

- Geweldige baardborstel

4 5

Ik gebruik deze borstel nu al ruim een maand en deze bevalt me erg goed. Ik heb ook de borstel van Damn good soap, en deze borstel is eigenlijk precies hetzelfde (goedkoper!). De haren zijn niet te hard, en dat vind ik erg lekker in gebruik. Ik heb een vrij lange baard en met de baardborstel hou ik de baard goed in vorm. Aanrader.

- Fijne baardborstel

5 5

Mooi afgewerkte baardborstel welke prettig in de hand ligt. Door de ovale vorm ook makkelijk te gebruiken op de bakkebaarden en snor. De haren zijn stevig maar niet te hard en voelen goed aan op de huid en baard. Fijne borstel voor een mooie prijs, aanrader!

Schrijf een review