OAK beard brush

Baardborstel - OAK

€28,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 
Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 

Baardborstel - OAK

Prachtige eikenhouten OAK baardborstel met natuurlijke zwijnenharen. Deze baardborstel is perfect om je baard in vorm te houden. De baardborstel is tevens vriendelijk voor je huid, deze wordt lekker gemasseerd terwijl je borstelt. De OAK baardborstel is de hoogst gewaardeerde baardborstel die we hebben. Een beetje ervaren baardman heeft er minimaal 1 in zijn bezit!

Als je een kleiner formaat baardborstel zoekt met dezelfde kwaliteit en hardheid van de haren, ga dan voor onze Mini Baardborstel. Dit mini borsteltje is perfect om erbij te nemen voor onderweg.

Afmeting van de OAK baardborstel
92 mm x 51 mm

Andere producten in deze categorie

Beard Brush Soft - Oak
€29,95 
Mini Baardschaar
€17,95 
MijnBaard wooden soap dish
€9,95 
Gladjakkers wooden box
€17,50 
Morgan's moustache comb large
€12,50 
Baardborstel van Damn Good Soap Company
€23,95 

Reviews over Baardborstel - OAK

- Perfecte borstel voor de baard

5 5

Wat ben ik blij met mijn baardborstel van OAK. De eerste paar keer lijkt het wel alsof je met schuurpapier aan de slag bent maar na verloop van tijd is het erg verslavend. De baardharen borstel je weer netjes op zijn plaats na het aanbrengen van baardolie of baardbalsem. Hij is zijn prijs zeker waard! Niet twijfelen, gewoon kopen!

- Borstel van oak

5 5

Geweldig het is gewoon heerlijk om je baard ermee te borstelen kan er niet van afblijven oak spullen zijn geweldig echt een aanrader

- Baardborstel OAK

5 5

Deze borstel kan je het best omschrijven als een nacht met een net iets te kinky vrouw, naaldhakken net te ver in je dijbenen, je nek iets te ver dichtgeknepen etc. etc. Eigenlijk teveel van het goede maar toch lekker..
Zonder gekkigheid, de borstel is van goede kwaliteit maar door de harde haren absoluut even wennen. Als je er eenmaal aan gewend bent wil je niks anders meer. Mijn baard blijft veel langer in moddel en schilfers zijn verleden tijd.

- review OAK borstel

5 5

Genius. By far de beste borstel die ik al had!

- Oak baardborstel

5 5

Voor langere baarden , schitterend product!!!

- Baardborstel OAK

5 5

Heel goede baardborstel, ligt goed in de hand en de harde haren zijn uitstekend voor de baard.
Het is even wennen aan de harde haren op de huid, maar je kan niet meer zonder!!
Topper

- Duitse degelijkheid of martelwerktuig? You'll be the judge

4 5

Laat je niet afschrikken of misleiden door mijn onderwerp, de baardborstel van Oak is een prima borstel, misschien wel iets te goed. Ik zal proberen uit te leggen waarom ik twijfel of ik dit een goed product is of niet.

De borstel is gemaakt in Duitsland en heeft dus echt dat Duitse degelijkheid. Hij is stevig, ligt prima in de hand en je merkt dat er gebruik is gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Het is voor mij dan ook raadsel dat deze zelfde Duitsers er voor hebben gekozen om een verdikte wc-rol, met een mooi rood randje, als bewaardoosje te gebruiken.

De borstel doet goed zijn werk, mijn baard ziet er minder warrig uit en, zelfs zonder baardbalsem te gebruiken, komt mijn baard al redelijk in model. Ook zorgt dat de borstel vuil en etensresten uit mijn baard haalt, dus ik hoef geen zeemeeuwen meer van me af te slaan die nog wat brood uit mijn baard willen pikken.

Maar dan kom ik bij de borstelharen, en daar schuilt mijn probleem, deze zijn namelijk redelijk hard. En met redelijk hard bedoel ik alsof ik de meest grove schuurpapier over mijn huid laat glijden. Ik heb in twee reviews gelezen dat het verslavend zou zijn, maar zelfkastijding is niet mijn vorm van verslaving.

Toch kies ik voor functionaliteit boven gevoel omdat het product wel functioneert, en heb ik de hoop dat de haren in de loop der tijd wat zachter word (ik gebruik de borstel net 5 dagen namelijk).

- Geweldige borstel, hij is alleen verslaafd!

5 5

Sinds kort laat mijn vriend een baard groeien. In het begin vond ik dit vreselijk, gladgeschoren zag hij er zo geweldig uit en nu word zijn halve gezicht bedekt met haar. Nadat hij overal positieve commentaar ontving over zijn baard begon ik het ook meer te zien als iets extra. Het was even wennen maar intussen moet ik bekennen dat hij er echt goed mee staat. Nu was dus mijn enige struikelpunt dat zijn baard er altijd wareig uit ziet, geen probleem, meneer besloot gewoon om mijn retro haarborstel (met zachte haren) in beslag te nemen om zijn baard te kammen. Aangezien ik mijn borstel graag zelf terug wou gebruiken besloot ik hem een ECHTE baardborstel te bestellen en ook heerlijke verzorgingsproducten. Ik dacht dat al mijn problemen nu wel waren opgelost maar niets is minder waar. Meneer blijkt de borstel zo geweldig te vinden dat hij zijn baard 3 keer kamt op een dag als hij aan het werk is. En op vrije dagen zelfs vaker! Gisteren gingen we nog snel kerstinkopen doen, enorm gehaast zoek ik het hele huis af naar mijn vriend, vind ik hem toch niet in de badkamer, STIEKEM zijn baard nogmaals aan't kammen!! Blijkbaar moet deze borstel echt geweldig zijn als hij er zo vaak mee bezig is want het resultaat blijft lang mooi na het kammen dus die extra kambeurten zijn volgens mij gewoon voor het gevoel... Als vrouw ga ik dit waarschijnlijk nooit begrijpen maar na wat ik hier zie kan ik zeggen dat dit product echt een aanrader is!!

- Verslavend

5 5

Gisteren mijn Oak borstel ontvangen en ik ben nu al verslaafd. Tot op heden altijd in de weer geweest met een kam, en dan vooral ook tijdens het file rijden naar mijn werk. Maar nu ik deze borstel heb ben ik helemaal verkocht en moet ik er ook maar eentje kopen voor in de auto! Hij is klein maar ligt daardoor erg prettig in de hand, is mooi afgewerkt en oogt erg degelijk. En na een dagje gebruiken merk ik al dat mijn haren minder warrig zijn en vooral dat mijn baardolie beter verdeeld wordt over mijn baard. En verder is het gewoon een lekker gevoel om jezelf te kietelen ;-)

- houten baardborstel van OAK Beard Care

4 5

Wat een verrassing toen ik mijn bestelling opende. Een mooi rond doosje met er in een toch kleiner dan verwachte baardborstel. Maar daarom niet minder effectief. De borstel bestaat uit een eiken handvat met daarop stevige haren, ideaal dus om je baard te borstelen en te onderhouden!

- review OAK baardborstel

5 5

Na enige recensies van mensen te hebben gelezen heb ik deze borstel besteld. Wat een goede borstel, hij ligt perfect in de hand en mijn baard komt er super uit te zien na het borstellen. Ook het bestellen bij mijnbaard.nl is mij goed bevallen.

- Prettig in gebruik

4 5

De baardborstel welke ik gekocht heb is prettig
in gebruik. Ligt fijn in de hand en brengt/houdt mijn
baard in fatsoen

Schrijf een review