Baardborstel van Zeus

Snor- en Baardborstel van Zeus

€16,95 
Op voorraad
2

Wellicht ook interessant:

Snor- en Baardborstel van Zeus

De Zeus Pear Wood 100% varkenshaar snor en baard Borstel met handvat is een hoge kwaliteit baardborstel die je kan een leven lang meegaan. Dankzij de ergonomische handgreep kun je je baardharen stylen naar wens, terwijl de zwijnenharen het vuil makkelijk verwijderen voor een mooie en schone baard.

Je kunt overigens dezelfde borstel, zonder logo maar wel €5 goedkoper, hier bestellen.

De zwijnenharen op deze baardborstel verdelen de natuurlijke oliën van je baardharen gelijkmatig om droog haar te herstellen en om glans te verbeteren. Bij regelmatig gebruik, zul je ook veel meer volume en veel minder pluizen hebben in je baard.

De Zeus Pear Wood 100% varkenshaar snor- en baardborstel met handvat kan worden gebruikt voor uw baard en snor.

Wij gebruiken deze baardborstel nu zelf ook en zijn hier zeer tevreden over. Wij vinden deze baardborstel een echte aanrader.

Afmeting van de ZEUS baardborstel:
Lengte is 14 cm, breedte is 2,5 cm en hoogte is 2,8 cm.

*De baardborstel is gemaakt in Duitsland.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Snor- en Baardborstel van Zeus

- Handig klein borsteltje

5 5

Mooi reisborsteltje. ligt goed in de hand en doet zijn werk.

- De Zeus Baard-/snorborstel

5 5

De Zeus Baard-/snorborstel aangeschaft en wel tot volle tevredenheid. Handzaam borsteltje, dat niet aait, maar goed stevig borstelt. Trekt alle ongerechtigheden, zoals stof en in mijn geval: kattenharen, probleemloos uit baard en snor. Daarbij is de borstel makkelijk te reinigen en snel weer droog. Handig is het kleine formaat, dus is hij makkelijk mee te nemen.

- Zeus snor- en baard borstel

4 5

Dit redelijk kleine borsteltje komt op alle plaatsen waar hij moet komen. Een grote borstel is meestal wat moeilijker langs de plekken bij de neus en onder de kin te krijgen, deze borstel werkt de baard en snor perfect af. De haren zijn lekker hard zodat ze hun werk goed doen, de baard lijkt er voller door en glanst iets meer. Tevens is de borstel ook lekker handzaam dus je kunt hem makkelijk overal heen nemen. Mijn middel lange baard geniet er van, nog wat baardolie erin en gaan.

- Zeus Baardborstel

5 5

Fijne borsteltje, de haren van de bostel zijn niet te zacht waardoor hij goed door de baard borstelt!
Ook zeker geschikt voor de beginnende baard!
Top!! Zeker blij met deze aankoop bij mijnbaard.nl met prima service en snelle verzending!

Schrijf een review