MijnBaard snor- en baardborstel

Snor & baardborstel - Mijnbaard

€11,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Snor & baardborstel - Mijnbaard

We hebben een geweldige snor- en baardborstel met handvat in het assortiment opgenomen. Deze borstel is van een zeer hoge kwaliteit, en zal je hele leven lang meegaan. Dankzij de ergonomische perenhouten handgreep kun je je snor- en baardharen stylen naar wens, terwijl de zwijnenharen het vuil makkelijk verwijderen voor een mooie en schone baard.

De zwijnenharen op deze baardborstel verdelen de natuurlijke oliën van je baardharen gelijkmatig om droog haar te herstellen en om glans te verbeteren. Bij regelmatig gebruik, zul je ook veel meer volume en veel minder pluizen hebben in je baard. Je kunt de stevigheid van de haren vergelijken met de mini-baardborstel. Lekker stevig dus, perfect om de onderliggende huid te masseren.

Wij gebruiken deze baardborstel zelf ook en zijn hier zeer tevreden over. Met recht een aanrader.

Afmeting van de snor- en baardborstel:
Lengte is 14 cm, breedte is 2,5 cm en hoogte is 2,8 cm.

Andere producten in deze categorie

Zeus toilettas
€14,95 
Mijn Baard Fijn getande kam rond
€9,95 
MijnBaard.nl Kadobon voor 100 euro korting
€100,00 
MijnBaard Beard Bib White
€11,95 
Pappa's Geurkaars Nag Champa
€15,00 
The Bluebeards Revenge Wash Bag
€20,95 

Reviews over Snor & baardborstel - Mijnbaard

- Aanrader

5 5

Sinds kort een iets langere baard laten staan. Deze borstel helpt om wat orde in de chaos te brengen. Baard ziet er nu veel netter uit.

Daarnaast mogen jullie fier zijn op jullie service. Mooie, informatieve website, snelle levering, duidelijke communicatie via mail en leuke stickers in de doos. Blijf het verschil maken voor jullie klanten, zou ik zo zeggen.

Groeten.

- baardborstel

5 5

Fijn dingetje!
Handig om eerst de klitten uit je baard te borstelen voordat je er met een baardkam doorheen gaat.
Ik zeg doen!

- Baardborsteltje

5 5

Perfect dingetje! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Ik dacht, met een kam bereik je hetzelfde effect. Niet dus! Meteen na het eerste gebruik ziet mijn baard(je) er al beter uit. Handzaam formaat, mooi borsteltje. Snelle verzending, om kort te gaan, prima!

- Baardborstel

5 5

Bewonderenswaardige beste baardborstel. Bovenmatige brievenbusbezorging. Ben blij. Bedankt.

- Mini borstel

4 5

Handzaam baardborsteltje, kleiner dan verwacht, maar doet z'n werk goed bij de langere baard.
Stevige haren van verschillende lengtes die, enigszins agressief, de haren controleren. Met agressief bedoel ik dat ik deze borstel niet meer dan 2 maal per dag zou gebruiken. Pak liever de baardkam die is vriendelijker.

- SNOR & BAARDBORSTEL VAN MIJN BAARD

5 5

Dit borsteltje ligt goed in de hand en gaat heel goed door de baardharen heen.
Een aanrader, zou ik zeggen.
Waarom 5 euro meer betalen voor die van ZEUS? Deze is exact hetzelfde, alleen zonder logo.
Bedankt, mannen van MIJN BAARD, voor de ultrasnelle levering!

- Mini baard borstel 2.0

5 5

Deze sublieme baardborstel doop ik bij deze om tot de "MijnBaard mini baardborstel 2.0". Wat een fantastisch stuk technologie is dit!
Waarom is deze borstel dan beter dan de reguliere mini baardborstel van MijnBaard?
Het antwoord hierop is simpel; het handvat!
Door het handvat op deze baardborstel heb je een grip die de gewone mini baardborstel ver achter zich laat. Alle uitstekende haren en etensresten zijn passé met deze borstel! Je kunt prima de vorm van je gezicht volgen, je baard in een epische punt laten eindigen of een wonderbaarlijke krul aanbrengen in je baard, het handvat geeft je optimale controle over de styling van je baard!
Daarnaast is het formaat van deze borstel is geweldig, de lengte van slechts 14 centimeter maakt deze borstel geschikt voor vrijwel elke toilettas (een essentieel product voor vakantie) maar ook zal deze borstel prima in je werk/schooltas passen (laten we eerlijk zijn; even ontsnappen aan alle hectiek op de werkvloer om je mannelijke manen te borstelen is een therapeutisch wondermiddel).

Wil jij graag dat je baard er machtig en verzorgd uitziet? Deze borstel is jouw gereedschap om al je baarddromen in vervulling te laten gaan!

Schrijf een review