MijnBaard snor- en baardborstel

Snor & baardborstel - Mijnbaard

€11,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
Perenhouten baardborsel van MijnBaard
€18,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Snor & baardborstel - Mijnbaard

We hebben een geweldige snor- en baardborstel met handvat in het assortiment opgenomen. Deze borstel is van een zeer hoge kwaliteit, en zal je hele leven lang meegaan. Dankzij de ergonomische perenhouten handgreep kun je je snor- en baardharen stylen naar wens, terwijl de zwijnenharen het vuil makkelijk verwijderen voor een mooie en schone baard.

De zwijnenharen op deze baardborstel verdelen de natuurlijke oliën van je baardharen gelijkmatig om droog haar te herstellen en om glans te verbeteren. Bij regelmatig gebruik, zul je ook veel meer volume en veel minder pluizen hebben in je baard. Je kunt de stevigheid van de haren vergelijken met de mini-baardborstel. Lekker stevig dus, perfect om de onderliggende huid te masseren.

Wij gebruiken deze baardborstel zelf ook en zijn hier zeer tevreden over. Met recht een aanrader.

Afmeting van de snor- en baardborstel:
Lengte is 14 cm, breedte is 2,5 cm en hoogte is 2,8 cm.

Andere producten in deze categorie

Snorrenkam ivoor van Taylor of Old Bond Street
€22,95 
Schoonmaakset voor baardborstel
€8,95 
Kadobon voor 50 euro korting
€50,00 
MijnBaard.nl Kadobon voor 100 euro korting
€100,00 
Pocket Comb Black
€5,95 
Kadobon voor 20 euro korting
€20,00 

Reviews over Snor & baardborstel - Mijnbaard

- Erg fijne borstel voor baard en snor

5 5

Ik heb deze borstel als cadeau mogen uitzoeken als dank voor een aantal reviews die ik had geschreven, waarvoor dank!

De borstel is erg fijn in het gebruik, de harde haren zorgen ervoor dat ik de knopen uit en wat meer volume in de baard kan krijgen. Hij is wat beter geschikt voor de wat langere baard dan de korte, mijn toch wel redelijk gevoelige huid gaat wel krassen door de haren. Ze stimuleren de doorbloeding van de huid waar wel mee. Ik gebruik hem iedere ochtend en - nu ik thuis werk - door de dag heen om de baard een beetje te stylen. Deze borstel werkt daarvoor misschien wel beter dan mijn kam!

Het borsteltje is kleiner dan je denkt en zeker geschikt voor de snor. Wat ik wel kan merken is dat mijn baard van deze borstel een beetje gaat pluizen, wat ik nou juist wilde voorkomen. Ik denk dat als ik het wat vaker gebruik dat de baardharen op ten duur wat minder gaan krullen, en mijn baard weer mooi glad en strak wordt.

- Beste baardborstel!

5 5

Ik heb inmiddels een aantal baardborstels, maar dit is echt wel de allerfijnste! Hij is inderdaad compact, maar dat maakt hem eigenlijk fijner in gebruik. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld een stuk makkelijker je snor borstelen, dan met de borstel van Prorasso bijvoorbeeld, die is namelijk erg groot.
De haren zijn agressief, maar zacht. Dat wil zeggen dat ze wel goed door je baard gaan en eventuele klitten eruit krijgen, maar dat deze niet scherp of vervelend aanvoelen op de huid zelf.
Dezelfde borstel heb ik ook zonder handvat. Ook die is erg fijn in gebruik, maar je merkt pas hoe handig zo'n extra stukje handvat is zodra je deze hebt.
Zoek niet verder en kies gewoon voor deze borstel!

- Baardborstel met handvat

5 5

Handige borstel, lekker ruw, lage prijs, goed in de hand... Snelle levering, zelfs in deze tijden, handig! Topwinkel hier! U ziet me nog meer terug

- Aanrader

5 5

Sinds kort een iets langere baard laten staan. Deze borstel helpt om wat orde in de chaos te brengen. Baard ziet er nu veel netter uit.

Daarnaast mogen jullie fier zijn op jullie service. Mooie, informatieve website, snelle levering, duidelijke communicatie via mail en leuke stickers in de doos. Blijf het verschil maken voor jullie klanten, zou ik zo zeggen.

Groeten.

- baardborstel

5 5

Fijn dingetje!
Handig om eerst de klitten uit je baard te borstelen voordat je er met een baardkam doorheen gaat.
Ik zeg doen!

- Baardborsteltje

5 5

Perfect dingetje! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Ik dacht, met een kam bereik je hetzelfde effect. Niet dus! Meteen na het eerste gebruik ziet mijn baard(je) er al beter uit. Handzaam formaat, mooi borsteltje. Snelle verzending, om kort te gaan, prima!

- Baardborstel

5 5

Bewonderenswaardige beste baardborstel. Bovenmatige brievenbusbezorging. Ben blij. Bedankt.

- Mini borstel

4 5

Handzaam baardborsteltje, kleiner dan verwacht, maar doet z'n werk goed bij de langere baard.
Stevige haren van verschillende lengtes die, enigszins agressief, de haren controleren. Met agressief bedoel ik dat ik deze borstel niet meer dan 2 maal per dag zou gebruiken. Pak liever de baardkam die is vriendelijker.

- SNOR & BAARDBORSTEL VAN MIJN BAARD

5 5

Dit borsteltje ligt goed in de hand en gaat heel goed door de baardharen heen.
Een aanrader, zou ik zeggen.
Waarom 5 euro meer betalen voor die van ZEUS? Deze is exact hetzelfde, alleen zonder logo.
Bedankt, mannen van MIJN BAARD, voor de ultrasnelle levering!

- Mini baard borstel 2.0

5 5

Deze sublieme baardborstel doop ik bij deze om tot de "MijnBaard mini baardborstel 2.0". Wat een fantastisch stuk technologie is dit!
Waarom is deze borstel dan beter dan de reguliere mini baardborstel van MijnBaard?
Het antwoord hierop is simpel; het handvat!
Door het handvat op deze baardborstel heb je een grip die de gewone mini baardborstel ver achter zich laat. Alle uitstekende haren en etensresten zijn passé met deze borstel! Je kunt prima de vorm van je gezicht volgen, je baard in een epische punt laten eindigen of een wonderbaarlijke krul aanbrengen in je baard, het handvat geeft je optimale controle over de styling van je baard!
Daarnaast is het formaat van deze borstel is geweldig, de lengte van slechts 14 centimeter maakt deze borstel geschikt voor vrijwel elke toilettas (een essentieel product voor vakantie) maar ook zal deze borstel prima in je werk/schooltas passen (laten we eerlijk zijn; even ontsnappen aan alle hectiek op de werkvloer om je mannelijke manen te borstelen is een therapeutisch wondermiddel).

Wil jij graag dat je baard er machtig en verzorgd uitziet? Deze borstel is jouw gereedschap om al je baarddromen in vervulling te laten gaan!

Schrijf een review