Baardschaar van Mijnbaard

MijnBaard Schaar

€17,50 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

MijnBaard Beard Bib White
€11,95 
Beardbrand Beard Scissors
€45,95 

MijnBaard Schaar

De baardschaar is gemaakt van Japans roestvrij staal (4cr13). We hebben het mooiste logo van Nederland erin gegraveerd, zodat je vrouw/vriendin niet "per ongeluk" jouw baardschaar gebruikt. De baardschaar is tevens voorzien van een handige vingersteun zodat je nog preciezer je baard en snor kunt bijwerken.

Na uitvoerig testen zijn we tot de conclusie gekomen dat deze baardschaar kwa scherpte van de bladen alleen de Beardbrand baardschaar voor zich duldt (die bijna 30 euro duurder is). Wij vinden het in ieder geval een top schaar.

De afmeting van de baardschaar is 15 cm (paar centimeter langer dan de meeste andere baardscharen).

Let op: De schaar wordt geleverd met witte ringetjes, deze kun je eruit halen als je grotere vingers hebt.

Andere producten in deze categorie

Tort Handle Comb.
€6,95 
€9,95 
Chase And Wonder Wash Bag Dandy Lion
€24,95 
Jao toilettas Dopp Kit
€21,95 
Kadobon voor 50 euro korting
€50,00 
Grof getande houten baardkam
€9,95 

Reviews over MijnBaard Schaar

- Japanse degelijkheid

5 5

Toen ik las dat deze schaar van Japans staal is gemaakt zag ik direct eeuwenoude ovens voor me waar oude Japanse meesters deze scharen vervaardigen... Toen ik de schaar binnen kreeg heb ik hem direct even uitgeprobeerd. Tjonge wat een fijne schaar! Haartjes vliegen eraf zonder moeite en zo kan ik mijn baard een beetje netjes houden. Met een tondeuse kan ik dat niet echt in mijn eentje namelijk! Goeie service ook van MijnBaard! Donderdag besteld en vrijdag in huis! Nice!

- Perfect!

5 5

Ik heb dit schaartje in tweevoud aangeschaft. Als linkshandige voldoet 't boven verwachting. Lekker zwaar met de juiste balans. Mikt naar en knipt perfect de kwajongens die kortwieken behoeven. De rubberen ringen er voor mijn vingers wijselijk in gelaten omdat 't schaartje in gebruik zowel 't verlengde van mijn vingers en ogen zijn alsook in 't plan de campagne. Perfect product voor mij dus.

- Mijn Baard Schaar review

5 5

Supersnel geleverd. 1e indruk een degelijke scherpe solide schaar. Geen poppenspul. Zeker een aanrader

- Baardschaar

4 5

Zojuist deze baardschaar mogen ontvangen, gisteren besteld vandaag op de mat.
Eerste indruk, prima schaar in een betaalbaar segment, uitstekende hanteerbaarheid en daardoor precisie dus knipt uitstekend.
Scherpte is top zonder dat er een wetsteen aan te pas komt, hoelang het Japanse staal deze scherpte behoud is nog onbekend op dit moment.
De schaar maakt verder een solide indruk op het scharnierpunt, uiteraard kan ik nu niets schrijven over duurzaamheid daarvan maar de eerste indruk is goed.
Blije koper zodoende

- Heerlijke schaar

5 5

Ik was net begonnen aan mijn baard en had om mijn snor bij te houden een goede schaar nodig. Deze gekocht na het lezen van alle goede reviews. Wat een heerlijk ding, ligt goed in mijn handen en extratje voor een derde vinger is heerlijk. Toen mijn baard wat langer begon te worden was de schaar ook prima om dat allemaal bij te houden. Nu, na 9 maanden gebruik, kwamen de twee messen van de schaar van elkaar af (het nageltje wat het bijeen houdt zit blijkbaar niet meer zo vast als eerst) en na een mailtje kreeg ik een paar uur later reactie of ze een nieuwe konden opsturen. Graag!

Topproduct, topservice!

- Schaar van MijnBaard

5 5

Omdat ik de baardmanie nu echt te pakken lijk te hebben, heb ik de schaar van MijnBaard aangeschaft.
Wat is jullie site toch goed verzorgd: bestellen, afrekenen én verzenden/bezorgen gaat echt snel en vakkundig. Goed klantencontact via [email protected], snelle antwoorden: zo heurt het!
Ook de schaar was snel in huis. Gewoon door de brievenbus, zonder extra kosten omdat ik pick-up punt had aangegeven.
De schaar is fijn scherp, lekker zwaar en ook mijn stevige vingers passen prima in de openingen.
Resultaat: gesoigneerde baard. En daar doen we het voor.

- mijn baard schaar

5 5

Top product, zeker aan te raden. Let wel op dat je niet te veel wegknipt. De baardschaar ligt tevens zeer goed in de hand. Als je de plastic ringetjes uit de ogen van de schaar haalt, heb je meer ruimte voor je vingers :)

- Opgelet, mede linkshandingen :)

3 5

Dit is een rechtse schaar! Met de linkerhand knippen, doet ie het niet.. De haren worden gewoon geplooid en niet geknipt :(

- Gebruiken op eigen risico.

5 5

Hier volgt een waarschuwing.......deze schaar aanschaffen en gebruiken kan gevaar opleveren voor de lengte van je baard . De schaar is mooi afgewerkt , scherp en is zeer fijn vast te houden en te gebruiken.
Gebruik van deze schaar kan verslavend werken en de al dan niet met moeite gekweekte baard binnen de kortste keren reduceren tot een beginnend stoppelbaardje.
Je bent gewaarschuwd.
Aanschaf op eigen risico.........

- mijnbaardschaar

5 5

Deze schaar is voor mij de eerste schaar die zowel top in de hand ligt als perfect knipt als linkshandige.
Ik knip er nu zelfs mijn zoontje zijn haren mee ;-)
Het logo is er mooi in gegraveerd en de schaar voelt zeer stevig aan. Voor mij geen duurdere scharen meer.

- Fijne schaar

5 5

Zat te twijfelen tussen de bearbrand schaar en deze en toch voor deze gegaan en ben er zeer tevreden over, super fijne schaar. Ligt lekker in de hand en de rubbertjes maken het af. Ik ben blij dat ik deze heb gekocht! Goede service!

- Zeer fijne schaar

5 5

Ik heb hele dikke baardharen, dat is geen probleem voor deze schaar. Of je nu met het puntje van de schaar knipt om die ene wilde haar te kortwieken of ineens een hele berg haren tegelijk knipt, de schaar gaat er moeiteloos doorheen. Superscherp en ook een "normale" lengte. Ik heb ook de Hans Kniebes schaar, deze is kleiner en veel minder scherp.
Deze schaar is echt een aanrader.

- Mijn Baard - Baardschaar

4 5

Je hoeft niet verder te zoeken "THIS IS IT" de schaar van Mijn Baard, hij doet wat jij wilt en dat voor een mooie prijs.

Schrijf een review