€ 15,95
€ 15,95
€ 16,95
(1)
€ 49,95
(4)
€ 27,50
(4)
€ 27,50
€ 14,95
€ 14,95
(2)
€ 24,95
Meest
verkocht
(3)
€ 22,95
€ 17,95
(2)
€ 24,95
€ 24,95
€ 29,95
€ 17,95
€ 16,95
€ 29,95
€ 24,95
€ 19,95
€ 24,95
€ 16,95
€ 15,95
€ 20,95
€ 22,95

Hoe pak je baarden en snorren aan met Percy Nobleman?

Percy Nobleman is het alter-ego van mannen met de nodige baardkennis. Of je nu stoppeltjes, een beginnende baard of een volle bos hebt, er is altijd het nodige te vinden waarmee je voor de optimale verzorging kan zorgen. Het is daarnaast ook nog eens zo dat er ook de nodige middelen zijn om je snor te laten floreren. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je er altijd gezond uitziet, dan helpen deze producten je daarbij.

Wat maakt Percy Nobleman zo aantrekkelijk?

Het interessante aan de visie van Percy Nobleman op baarden en snorren is dat je verschillende producten voor verschillende fases nodig hebt. Daarom vind je dus net zo gemakkelijk een goede baardwax, een recovery balsem of een face & stubble wash in de line-up. Je kunt dus zorgen dat je baard, snor en de huid eronder altijd in optimale conditie blijven door de producten van deze fabrikant te gebruiken.

Welke producten heb je nodig?

Percy Nobleman heeft zoveel te bieden, dat het best lastig kan zijn om door de haren de baard te blijven zien. Daarom helpen we je graag op weg met onze favorieten.
Percy Nobleman Baardolie
Percy Nobleman Baardwax
Percy Nobleman Beard Starter kit

Percy Nobleman Baardolie

De Baardolie is vooral geschikt voor de wat dikkere baarden. De populariteit komt niet alleen door de goede werking ervan, met zelfs wat hold, maar vooral ook doordat de baardolie zo lekker ruikt gedurende de gehele dag.

Percy Nobleman Baardwax

Het gebruik van baardwax is niet de favoriet van iedere baardman. Wil je er echter toch één gebruiken, dan zal elke baarddrager je aanraden om de Percy Nobleman baardwax te kiezen. De sterke hold maakt het zelfs geschikt voor gebruik in je hoofdhaar.

Voor wie zin de producten geschikt?

De producten van Percy Nobleman zijn geschikt voor elk type baard. Dat betekent dus dat je al als beginnende baarddrager kan beginnen met het gebruik van de middelen. Maar ook wanneer je allang met trots een hele volle baard draagt, kan je er zeker van zijn dat je deze volledig kan verzorgen met de middelen van deze fabrikant.

Hoe houd ik mijn baard ermee in model?

Niet alleen de baardwax, maar bijvoorbeeld ook de baardolie heeft een bepaalde mate van hold te bieden. Het voordeel daarvan is dus dat je baard ook wat langer in de juiste vorm blijft zitten. Zeker wanneer je een wat langere baard hebt laten groeien is dat van belang. Daarnaast zorg je ook dat je baard gevoed en verzorgd wordt. Daarmee houd je alles ook veel beter op zijn plaats.

Hoe breng ik de producten aan?

De middelen van Percy Nobleman zijn stuk voor stuk lekker krachtig. Dat betekent dat je maar een klein beetje nodig hebt. Dit kan je gewoon met de hand aanbrengen in je baard, snor of hoofdhaar. Je brengt wat aan op je vingertoppen of handpalmen en wrijft dit voorzichtig uit. Zo verdeel en verwarm je het voor de beste resultaten. Daarna kan je het gewoon goed in je baard en je haar aanbrengen. Wil je een strakker model? Dan kan je ook de speciale kam gebruiken.

Zijn alle ingrediënten wel natuurlijk?

De ingrediënten zijn inderdaad natuurlijk. Zo heeft Percy Nobleman voor de baardolie gezocht naar een combinatie van natuurlijke oliën waarmee de beste resultaten te boeken zijn gezocht. Op die manier wordt de kans op irritaties en allergische reacties veel kleiner. Bovendien is dit veel gezonder voor je haar en voor je omgeving.

Hoelang doe ik met Percy Nobleman?

De sterke kant van deze fabrikant is dat de producten in het assortiment stuk voor stuk zeer krachtig zijn. Met als voordeel dat je dus ook langer met een product kan doen. Je hebt maar weinig nodig voor maximaal resultaat bij het stylen.

Wanneer merk ik effect?

Middelen zoals de baardolie en de conditioner zijn bedoeld om je baard en snor te verzorgen en te voeden. Al vanaf het eerste moment van gebruik zie je je haren sterker worden en meer gaan glanzen.

Is het gemakkelijk uit te wassen?

Alles in het assortiment van Percy Nobleman is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en gezonde stoffen. Daardoor wordt het dus ook veel gemakkelijker om het te gebruiken. Dat geldt ook voor het uitwassen na een lange dag.

Wat maakt Percy Nobleman producten zo’n leuk mannencadeau?

Percy Nobleman heeft ook leuke setjes. Van een starterskit, tot een vakantieset, ze zijn altijd compleet gevuld. Dat maakt het voor de man een stuk gemakkelijker om altijd goed voor zijn baard te zorgen.