Mr Natty Clay Pomade

Clay pomade

Mr Natty’s Clay, Hair Preparation, is ontworpen voor mannen die houden van een langdurige natuurlijke matte look van hun haar. Deze pomade is vrij dik van substantie en heeft een erg uitnodigende geur. Je kunt complimentjes verwachten van andere mannen..

De Clay pomade is perfect voor alledaags gebruik, voorzien van een heerlijk kokosgeurtje. Als je het in droog haar aanbrengt krijg je wat meer volume in je haar met een matte look. Het is perfect voor zowel kort haar als lang haar. Je hebt niet veel nodig van deze haargel om het gewenste resultaat te behalen.
Slechts een beetje gel in je handen smeren en dan door je droge haren halen. Als je het op nat haar toebrengt, zul je wat glans behouden in je coupe.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Clay pomade

- Mr. Natty's Clay

4 5

Sinds enige tijd dit mooie potje ook in de kast staan. Wat ruikt dit spul lekker zeg! Je moet wel even wennen aan de werking ervan. Vroeger met 'gewone / goedkope' gel was ik gewend een flinke dot tussen m'n handen te smeren en dat als een achterlijke door het haar heen te mixen en daarna pas met een kam het model erin te kammen. Bij deze clay werkt dat niet. Dit product is bedoeld als versteviging van je coupe. Je moet die dus van te voren al goed hebben staan, en dan veeg je er wat clay over/doorheen. Wanneer je het droog gebruikt geeft het een mat resultaat met flink meer volume. Omdat ik van mezelf al veel dik haar heb is dat niet echt wenselijk, dan werkt het beter als je het in nat haar verwerkt. Wel heb ik het idee dat het dan iets minder makkelijk blijft plakken aan je haar.
Aan het eind van de dag wast het wel lekker makkelijk uit je haar! Mooie afwisseling met een pommade voor mij!

- Zeer fijn

5 5

Zeer fijne klantvriendelijkheid bij mijnbaard, had wat kapot geleverd gekregen, na mail contact direct opnieuw geleverd, top service!
De fijne pomanade ruikt zeer lekker en geur blijft lang behouden, matte finish is goed te zien als je haar helemaal droog is.
Clay voelt zwaar aan, maar geeft veel volume en naar lange tijd erin te hebben gehad beetje water op je handen en zit weer als gegoten!

- Top class!

4 5

Ik heb half lang, fijn blond haar en gebruik hierom voornamelijk clay's of producten van American Crew. Toch ben ik nooit helemaal tevreden geweest en heb al veel geprobeerd. Het één maakt het haar te droog, het ander houdt niet goed. Mr. Natty's clay kan het werkelijk allemaal. Gebruik een beetje voor een zeer natuurlijk lichte hold, die veel volume geeft en het haar niet verzwaard. Wil je een strakkere look gebruik dan wat meer, of icm met vochtig haar voor meer glans. Het ruikt ook echt nog eens fantastisch naar kokos en de geur blijft zeer lang aanwezig. Het komt in ruime hoeveelheid en sinds ik weinig gebruik gaat het ook nog lang mee. Kortom erg tevreden van dit product!

Schrijf een review