Pomade Hair Kit
€34,90 
Op voorraad
3

Wellicht ook interessant:

Houten Kam Damn Good Soap
€14,95 
blok aluin voor na het scheren van captain fawcett
€9,95 
Zew Barber's Set
€55,00 

Dit pakket bevat topproducten voor degenen die gemakkelijke en zorgeloze haarstyling willen.

Inhoud:
- Pomade 100 ml
- Grooming Tonic 200 ml

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Pomade Hair Kit

Dick Johnson's Pomade Hair Kit is ontworpen voor mannen die graag hun haar stijlvol kammen en voor degenen die waarde hechten aan een beetje "shine" in hun haar. De pomade is watergedragen, wat betekent dat het gemakkelijk is af te wassen. Groomin Tonic past heel goed bij pommade, waardoor het kapsel meer hold en textuur krijgt. Speciaal voor de meest veeleisende kapsels is Grooming Tonic een toptoevoeging. Grooming Tonic werkt ook goed als het alleen wordt gebruikt.

Pomade
Dick Johnson's Pomade biedt; een eindeloze look, gegarandeerd om je er dag en nacht goed uit te laten zien. Dit is een op water gebaseerde pommade met een medium hold en medium shine en heeft een geweldige Whiskey & Cola geur.

Grooming Tonic
De Dick Johnson's Grooming Tonic is een gemakkelijk te gebruiken product. Het geeft een natuurlijke afwerking en met een frisse Grapefruit-geur, stelt de Grooming Tonic je in staat om het haar met en zonder andere producten te stylen. De tonic geeft een stevig hold en is tevens anti-roos door de toevoeging van berkenschors.

Andere producten in deze categorie

Murray's Edgewax Extreme Hold
€9,95 
Matt Clay van Uppercut Deluxe
€17,95 
Reuzel Green pig
€13,89 
Reuzel Blue Hog
€29,95 
Lockhart's OG Travel Size Matte Clay
€9,95 
Savage Fiber Cream
€16,90 
Schrijf een review