Mini Genuine Hair Pomade HEY JOE!

Mini Genuine Hair Pomade HEY JOE!

€4,95 
Op voorraad
7

Wellicht ook interessant:

kleine perenhouten baardborstel
€9,95 
Absolute Pack Baardolie HEY JOE!
€39,95 

Hey Joe! Mini Pomade is beschikbaar in 3 verschillende versies (15 ml). Geweldige pommades uit Spanje met lekkere zoete geuren.

Maak hiernaast je keuze uit:
- Strong Pomade
- Super Strong Pomade
- Matt Pomade

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Mini Genuine Hair Pomade HEY JOE!

Hey Joe! Super Strong Mini Pomade is een pommade op waterbasis met een hoge hold en een Medium shine. De Super Strong Pomade van Hey joe! heeft een geweldige zoete geur van watermeloen en heeft een vel blauwe kleur.
Ben je op zoek naar een goed ruikende Pomade met een hoge Hold, dan is dit een geschikte keus voor jou. De Super Strong Pomade is op water-basis en daardoor gemakkelijk in je haar te verwerken en weer uit te wassen. De pommade wordt niet hard in je haar en geeft je een hold die redelijk flexibel is. Breng je de Pomade aan op droog haar, dan zal deze een Medium glans geven aan jouw haren. Ben je op zoek naar meer glans, breng hem dan aan in vochtig haar (geeft wel wat minder hold dan).

Hey Joe! Strong Mini Pomade is een pommade op met een medium hold en een medium shine. De Strong Pomade heeft een heerlijke zoete geur en een groene kleur.
De Pomade is op water-basis en daardoor gemakkelijk in je haar te verdelen en uit te wassen. Hij wordt niet hard in je haar en geeft een medium hold die redelijk flexibel is. Breng je de Pomade aan op droog haar, dan zal deze een Medium glans geven aan jouw haren. Ben je op zoek naar meer glans, breng hem dan aan in vochtig haar.

Hey Joe! Matt Mini Pomade is ook een pommade op waterbasis met een matte look en geeft een medium hold aan je haar. De Matte Pomade van Hey joe! heeft een iets mindere zoete geur als de strong hold en super strong hold Pomade en is wit van kleur.

Andere producten in deze categorie

reuzel red hog
€29,90 
Noberu Of Sweden Classic Paste
€20,95 
Suavecito Frankenstein Pomade Firme Hold
€19,95 
Mediumweight Pomade Brilliantine van JS Sloane
€17,95 
Mr Dutchman Whiskey Tonic
€17,95 
Lockhart's Hair Groom travel size
€9,95 
Schrijf een review