Morgan's Professional Grooming Putty

Morgan's Professional Grooming

€8,95 
Op voorraad
9

Wellicht ook interessant:

Anchorrs Teddy Boy Matte 4.5 oz
€19,95 
Morgan's Medium Hold pomade
€12,85 
Suavecito Firme Hold pommade
€17,95 

Morgan's Professional Grooming

Professional Grooming producten van Morgan's. Je kunt kiezen uit de volgende afwerkingen:

Morgan's Matt Paste:
Een medium hold styling crème met een matte afwerking voor natuurlijke stijlen met volume en textuur. De romige textuur zorgt voor eenvoudige verwerking in je haar. Behaalt een gezonde no-shine matte afwerking. Met de kenmerkende geur van bergamot, jasmijn, sandelhout en patchouli.

Morgan's Putty Professional Grooming:
Een medium hold styling wax. Geeft een stijlvolle matte afwerking. Bevat natuurlijke bijenwas en jojoba olie. Met de kenmerkende geur van bergamot, jasmijn, sandelhout en patchouli.

Morgan's Texture Clay:
Een veelzijdig product, zeer geschikt voor dik haar om textuur toe te voegen of rommelige vormen te realiseren. Met een hoge hold en een matte afwerking. Bevat natuurlijke bijenwas. Met de kenmerkende geur van bergamot, jasmijn, sandelhout en patchouli.

Morgan's Finishing Fudge:
Een lichte hold styling crème om vocht en definitie toe te voegen aan uw stijl. Bevat natuurlijke bijenwas. Geeft subtiele controle over je haar, en behoudt de natuurlijke look.
Gewichtloze formule zonder vet dat makkelijk te borstelen is en gemakkelijk uit te wassen. Ook met de kenmerkende geur van bergamot, jasmijn, sandelhout en patchouli.

Andere producten in deze categorie

Suavecito Original Hold pomade 113 gr
€15,95 
Hairgum Classic Pomade
€15,90 
Golden Pomade - GoldenBeards
€19,95 
Fibre Pomade
€14,95 
Lockhart's original Paradox Pomade Travel Size
€9,95 
Gunslingers Matte Pomade
€11,95 

Reviews over Morgan's Professional Grooming

- Morgan's Texture Clay

3 5

Dit product leren kennen via mijn kapper. Het ruikt heel lekker, romige textuur. Uitwrijven op de handen is niet eenvoudig, het blijft in vlokjes achter. Ik gebruik eerst een schuim om volume in te blazen, nadien afwerken met Morgan's Texture Clay. In model brengen lukt heel goed en het voelt stevig aan. Voor mij net niet sterk genoeg om de hele dag door te komen, alles zakt wat naar beneden. Daarom werk ik nog af met een lak. Ik heb dus 3 producten nodig, ik ga maar eens op zoek naar iets die de 3 combineert.

Schrijf een review