Morgan's Styling Pomade firm hold

Morgan's Pomade

€12,85 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Fisticuffs tuff hold pomade
€15,95 
Suavecito Firme Hold pommade
€17,95 
Layrite Super Hold pomade
€16,95 

Morgan's Styling Pomade (100 ml)

Je kunt hier je keuze maken uit:
- High Shine/Firm hold
- Medium hold/medium shine
- Slick/Extra Firm Hold

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Morgan's Pomade

Morgan's Pomade wordt al sinds 1873 geproduceerd in England en is een pomade met een authentieke mannelijke geur (Jasmijn, Bergamot, Sandelhout en Patchouli).

Je kunt boven in het scherm je keuze maken voor de volgende Morgan's pomades:
High Shine/Firm Hold:
Morgan's Styling Pomade High Shine is een pomade op waterbasis en zorgt voor hoge glans en een langdurige fixatie.

Slick/Extra Firm Hold:
Morgan's Styling Pomade Slick Firm Hold is een pomade op waterbasis en zorgt voor een glad kapsel en een langdurige fixatie.

Medium Hold/Medium Shine
Een pommade met langdurig zittende medium Hold met een medium shine. Op waterbasis, dus makkelijk uit te wassen.

Andere producten in deze categorie

Pappa's Schmeersel Pomade Bay rum
€17,00 
The Barberstation Pomade
€14,50 
No Gunk Styling Funk For Beard & Hair
€14,95 
Imperial Blacktop Pomade
€25,95 
Nomad Barber Atacama Salt Tonic
€16,50 
Spanish Sage Matte Hair Clay
€25,95 

Reviews over Morgan's Pomade

- Fijne pommade

4 5

Morgan's slick extra film hold is een fijne pommade, waarbij kapsel goed blijft zitten gedurende de dag. Geeft een redelijk matte look. Na inbrengen op droog haar is het goed te stylen, geeft een prima stevigheid en maakt het haar niet zwaar. Geur is wel enigszins apart en heb ik wel even aan moeten wennen. Zondermee prettig is dat het op waterbasis is en dus goed uit te wassen met lauw/warm water. Enige nadeel is het glazen potje. Als dit meer dan de helft leeg is, wordt het steeds lastiger om de pommade eruit te halen. Hiervoor ook de Suavecito film hold gebruikt. Die is ook erg fijn, geeft wat meer glans aan het haar, maar maakt haar ook wat zwaarder. En is wat duurder.

- Morgan's medium hold pomade

3 5

Deze Morgan's medium hold pomade geurt naar citrus, is kleurloos en gemakkelijk uit te wassen. Wanneer bij droog haar ingebracht, droogt de pomade snel hard uit. Dit betekent dat je vlug te werk moet gaan om je kapsel te stylen en in model te brengen. Eenmaal de pomade droog is het onmogelijk het haar nog bij te kammen. Wanneer bij droog haar ingebracht is de hold best wel stevig (eerder strong dan medium) en houdt de ganse dag. Door de pomade in licht vochtig haar in te brengen verkrijg je iets meer tijd om je kapsel te stylen en in model te brengen, de hold is dan wel iets minder. De Morgan's pomade wordt geleverd in een halfhoog glazen potje met een versmalde hals. Niet echt handig éénmaal de pomade half is opgebruikt. Het is namelijk lastig je vingers tot op de bodem te krijgen om wat pomade uit het potje te scheppen.

Schrijf een review