Mr Dutchman Gin Tonic

Gin Tonic - Mr Dutchman

€17,95 
Op voorraad
3

Wellicht ook interessant:

Mr Dutchman Whiskey Tonic
€17,95 
€18,95 
Reuzel Grooming Tonic
€18,95 

Gin Tonic - Mr Dutchman

Mr Dutchman zegt: "Don't let your hair get fucked". Excuse me? Nou, als je haar niet lekker in z'n vel zit, geef je het een shot van dit schone en verfrissende elixer. De Gin Tonic ruikt niet alleen lekker (echt naar Gin Tonic, maar het brengt je hoofdhuid tot rust en heeft zorgt ervoor dat je minder last hebt van schilfers en roos. Doe een klein beetje in je handen en masseer het zachtjes met je vingertoppen op je hoofdhuid. Niet te lang, anders denken je vingertoppen dat ze op vakantie zijn. Je moet de Gin Tonic gewoon laten zitten, dus niet uitspoelen. Let op, deze Gin Tonic is NIET om op te drinken, dus zet deze niet per ongeluk in je drankkast, want dan gaat het niet goed en moet Mr Dutchman persoonlijk bij je langs komen.

Waarom werkt deze Gin Tonic zo goed? Met een schoon hoofd kom je de dag door. Van binnen, maar ook van buiten. ==> Ja, ja, Mr Dutchman is ook nog eens een filosoof.

Mr Dutchman heeft naast de Gin Tonic ook een Whiskey Tonic gemaakt, deze Whiskey Tonic zorgt voor extra volume in je haar.

Andere producten in deze categorie

105gr Phantasm Sculpting Cream Lockhart's
€18,50 
Barberstation Cream Mini
€7,50 
Reuzel Blue Hog
€29,95 
Baxter of California Soft Water Pomade
€19,95 
Reuzel Fiber Pomade Piglet
€9,95 
Schmiere - Special Edition Zombie - Strong Pomade
€12,89 
Schrijf een review