Suavecito Firme Clay Pomade opened

Clay Firme Pomade

€19,95 
Op voorraad
37

Wellicht ook interessant:

Suavecito Clay Firme Pomade (113 gram) is een topper van een clay pomade.

High hold, no shine, op waterbasis en ruikt geweldig.

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Clay Firme Pomade

Mannen die clay pomade gebruiken kennen waarschijnlijk wel de Layrite Cement Clay. Dit is de koning in de Clay jungle. Dit kon Suavecito natuurlijk niet van zijn kant laten gaan en heeft na een langdurig trial-en-error test een concurrent gelanceerd, de Clay Firme Pomade. Sterke hold, matte finish en makkelijk met water uit te wassen onder de douche. Firme clay pomade voegt textuur, definitie en hold toe zonder dat je haar droog of stijf aanvoelt. De karakteristieke geur ken je van de andere Suavecito producten, hemels!

Gebruik: Zorg dat je haar goed droog is. Haal dan een klein beetje pommade uit het potje, wrijf deze goed tussen je handen en verwerk het dan in je haar. Onthoud, dat je slechts een beetje nodig hebt voor het gewenste effect.

Andere producten in deze categorie

Lockhart's - Paradox Pomade One Billion
€19,95 
Reuzel Fiber Pomade Hog
€34,95 
Matt Clay Bluebeards Revenge
€12,50 
HEY JOE! Genuine Hair Pomade Matt
€17,89 
Premium Pomade van Suavecito
€20,95 
Lockhart's Anti-Gravity Matte Paste Fruit Scoops
€19,95 

Reviews over Clay Firme Pomade

- Suavecito Clay Firme Pomade

5 5

Deze Clay eens geprobeerd en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, hij ruikt typisch Suavecito, maar dan net iets minder, maar dat geeft niet.
De eerste keer dat ik Clay gebruik en valt heel goed mee.
Mijn haar voelt iets luchtiger en heeft net iets minder shine dan met pommade, maar het blijft de ganse dag, zelfs tot 's avonds laat perfect in model.
En ja, bedankt Sebastiaan van Mijn Baard, een kerel met verstand van zakendoen!

- Suavecito clay

5 5

Na een een klein gesprekje met de mensen van MijnBaard op fb heb ik toch besloten om hem aan te schaffen. Na 2 dagen kreeg ik in mijn handen. De geur is typisch Suavecito maar niet overheersend, makkelijk te verwerken en prima hold. Ik moet zeggen, persoonlijk vind ik hem beter als de layrite cement clay dus hij kan zeker concurreren met hen.

Schrijf een review