Suavecito Firm Hold Summer Pomade 2019

Suavecito Firme Hold Summer Pomade 2019

€19,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Suavecito Firme Hold Summer Pomade 2019

Suavecito heeft nog een paar potjes Firme Hold Summer Pomade 2019 beschikbaar gesteld voor ons. De Matte Pomade is de eerste Matte Special Edition die wij mogen verkopen. Een absolute must have voor de fans. Pak je kans snel, want op = op! De Suavecito 2019 Summer Pomade heeft een warme, rijke geur en zal je meteen in de stemming brengen voor strandfeesten en vreugdevuren.

De Suavecito Summer pommade is gemaakt om je de mogelijkheid te geven je haar te stylen zoals jij dat wilt. Of het nu een grote hoge pompadour of een slickback is, deze Firme Hold Pomade zal je beste vriend zijn. De pommade is gemakkelijk aan te brengen, moeiteloos stylen en uitwassen met alleen water.

Gebruik: Zorg dat het haar droog is of slechts licht vochtig. Nat haar werkt niet zo goed. Werk een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het haar. Meer kan altijd later worden toegepast. Style je haar in de gewenste vorm.

Geurprofiel: Donkere rum en spicy anijs vermengen zich met het citrusachtige van bergamot en oranje bloem, en om het geheel goed af te maken nog een fleugje zoete pruim en tabak.

Andere producten in deze categorie

Suavecito Matte Pomade 907 grams
€99,95 
Shiner Gold Psycho Hold
€17,95 
High Life Clean Sweep degreasing Shampoo
€12,95 
Uppercut Deluxe Featherweight Pomade
€18,95 
Lockhart's Nevermore Matte Paste
€19,95 
Black Deluxe Pomade
€18,89 
Schrijf een review