Suavecito Frankenstein Pomade Firme Hold

Frankenstein Pomade Firme Hold

€19,95 
Op voorraad
7

Wellicht ook interessant:

zew 3 in 1 soap
€9,50 
Dick Johnson's Beard Wash
€24,90 
Saponificio Varesino Dolomiti Refill Shaving Soap
€25,50 

Frankenstein staat bekend om zijn ongelooflijke kracht, dus het was alleen logisch om dit klassieke filmmonster op de pot van Firme Hold Pomade te plaatsen.

Inhoud: 113 gram

Quantity discount

Lees reviews Schrijf een review

Frankenstein Pomade Firme Hold

Frankenstein staat bekend om zijn ongelooflijke kracht, dus het was alleen logisch om dit klassieke filmmonster op de pot van Firme Hold Pomade te plaatsen. Deze formule houdt je haar de hele dag op zijn plek met een monstergrip en medium shine. De grijze pot bootst de vale huid van het Frankenstein na en zijn dreigende blik kijkt terug naar je vanaf de deksel van deze limited edition-pomade.

De Firme Hold Pomade is een serieus krachtig haarstylingproduct voor wanneer je haar iets meer nodig heeft. Gebruik op dik, krullend of onhandelbaar haar dat gewoon niet getemd wordt door andere producten. De in water oplosbare formule wast gemakkelijk uit zonder speciale shampoos. Als eerbetoon aan dit echt klassieke karakter, hebben ze hun traditionele Suavecito-geur behouden voor deze collectible pomade.

Gebruik: Verwarm een ​​kleine hoeveelheid in de handpalmen. Kam met je vingers door droog of vochtig haar en gebruik een kam of borstel voor de finishing touch.

Andere producten in deze categorie

Morgans Styling Fibre
€12,85 
Uppercut Deluxe Matt Pomade 300 grams
€44,95 
Reuzel Matte Texture Powder
€19,00 
Modern Pirate Matt Clay Paste
€17,95 
No Gunk Matte Lava Clay
€14,95 
Matt Clay Bluebeards Revenge
€12,50 
Schrijf een review