Suavecito Original Hold Summer Pomade 2019

Suavecito Original Hold Summer Pomade 2019

€17,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Suavecito Original Hold Summer Pomade 2019

Elke zomer zet Suavecito een nieuwe, seizoengebonden geur uit, dit jaar is niet anders. De zoete en pittige Dark Rum-geur inspireerde Suavecito om een ​​tropisch kunstwerk te maken waar zelfs de tiki-goden tevreden mee zouden zijn. Bestel snel een van deze limited edition pomades, want op is op.

De Suavecito Summer Pomade bevat nog steeds hun bekende geweldige originele formule met een medium hold en medium shine. Het is perfect voor de meeste haartypen en zorgt ervoor dat je haar de hele dag op zijn plaats blijft zitten, maar wast uit met alleen water.

Gebruik: Doe een kleine hoeveelheid van deze pommade gelijkmatig door vochtig of droog haar met je vingers. Gebruik een kam of borstel om de laatste hand te leggen.

Geurprofiel: Donkere rum en spicy anijs vermengen zich met het citrusachtige van bergamot en oranje bloem, en om het geheel goed af te maken nog een fleugje zoete pruim en tabak.

Andere producten in deze categorie

Lockhart's OG Travel Size Matte Clay
€9,95 
Lockhart's One Billion Paradox Pomade
€19,95 
Suavecito Firm Hold Pomade Travel Tin
€19,95 
Dapper Dan Matt Clay pomade
€15,89 
Hairgum Fix Paste
€11,95 
Anchors Pomade Courage Clay 4.5
€19,95 

Reviews over Suavecito Original Hold Summer Pomade 2019

- Sua-ve-ci-tooooo

5 5

Zoals het liedje van despacito van Luis Fonsi zing ik hem als suavecito in mijn haar gebruik ik suavecito. Dat zegt genoeg volgens mij!

Deze geur is ook weer een topper en samen met de winter pomade 2018 nog me favoriete die te bestellen is. Smeert goed in het haar, blijft goed zitten en vooral ik hou van een goed ruikende pomade!

Suavecito en Anchors blijven mijn voorkeur hebben al is Anchors net duurder voor minder inhoud.

- Suavecito Original Hold Summer Pomade 2019, ruikt super lekker!

5 5

Ik had vorig jaar de 2018 editie besteld en deze was zo erg lekker dat ik wel heel benieuwd was naar de editie van deze zomer.....
Van de 2018 editie had ik na mijn 1e bestelling snel nog een 2e bestelling gedaan en.....ik gok dat het dit jaar weer hetzelfde geval gaat worden.
Wat een super lekkere geur.
De pomade is erg fijn wat de kwaliteit betreft en wat je ook kan verwachten van Suavecito.
Maar de geur van deze zomer is ook weer echt te gek!

Schrijf een review