Suavecito X Tribal Firm Hold Pomade

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

€19,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

Geïnspireerd door muziek, kunst en autocultuur brengen twee merken uit Zuid-Californië je 30 jaar Tribal, een integraal onderdeel van de popcultuur die de tand des tijds heeft doorstaan. Zij hebben hun verbazingwekkende illustraties verwerkt om deze limited edition pomade te maken. De Suavecito x Tribal collectible Firme Hold Pomade zorgt ervoor dat je er goed uitziet terwijl je onderweg bent. LET OP, dit is een limited edition pomade, dus na deze batch is het uitverkocht en komt het never nooit meer terug.

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade heeft nog steeds de originele Suavecito geur. De formule is ook niet veranderd, dit is de Strong Hold Pomade die je kent en liefhebt. Geweldig voor elk haartype, zelfs het soort dat meestal niet zal meewerken, en het wast uit met alleen water.

Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de palmen en verdeel het vervolgens gelijkmatig door het haar. Vorm in gewenste stijl met de vingers of eindig met een kam of borstel voor een meer gepolijste look.

Andere producten in deze categorie

Lockhart's Authentic Pomade Medium hold 113 gram
€16,95 
Anti-Dandruff Cooling Tonic
€19,95 
Reuzel Pink Heavy Hold Pig
€13,89 
Wax 60 Proof
€21,00 
Noberu Of Sweden Classic Paste
€20,95 
No Gunk Styling Funk For Beard & Hair
€14,95 

Reviews over Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

- Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

5 5

Alweer een Topproduct in hun assortiment, suavecito weet me altijd tevreden te stellen met hun producten.
Heerlijke geuren die u tegemoet komen wanneer je hun product opent en in je weelderige haren smeert.
Klasse , 1 nadeel is dat de meeste van hun producten beperkt verkrijgbaar zijn met hun Limited editions, maar goed dat ze een vast assortiment hebben waar je regelmatig op terug kunt komen indien u heerlijke Limited edition weeral op is :-)

Schrijf een review