Suavecito X Tribal Firm Hold Pomade

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

€19,95 
Op voorraad
93

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

Geïnspireerd door muziek, kunst en autocultuur brengen twee merken uit Zuid-Californië je 30 jaar Tribal, een integraal onderdeel van de popcultuur die de tand des tijds heeft doorstaan. Zij hebben hun verbazingwekkende illustraties verwerkt om deze limited edition pomade te maken. De Suavecito x Tribal collectible Firme Hold Pomade zorgt ervoor dat je er goed uitziet terwijl je onderweg bent. LET OP, dit is een limited edition pomade, dus na deze batch is het uitverkocht en komt het never nooit meer terug.

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade heeft nog steeds de originele Suavecito geur. De formule is ook niet veranderd, dit is de Strong Hold Pomade die je kent en liefhebt. Geweldig voor elk haartype, zelfs het soort dat meestal niet zal meewerken, en het wast uit met alleen water.

Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de palmen en verdeel het vervolgens gelijkmatig door het haar. Vorm in gewenste stijl met de vingers of eindig met een kam of borstel voor een meer gepolijste look.

Andere producten in deze categorie

Styling Paste
€22,95 
Brilliantcreme Suavecito
€17,95 
Acca Kappa Gloss Finish Water Wax
€20,95 
High Life VOODOO BREW 2 Pomade
€12,95 
HEY JOE! Genuine Hair Pomade Strong
€14,89 
Reuzel CLay matte pomade piglet
€9,95 
Schrijf een review