€ 134,95
€ 134,95
€ 134,95
€ 99,95
€ 99,95
(1)
€ 36,95
Onze
Favorieten
€ 36,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 54,95
€ 17,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 39,95
€ 39,95
€ 39,95
€ 5,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 4,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 34,95

De scherpe scheermessen van Rockwell

Niet alleen scheerzeep bepaalt het scheerresultaat. Juist ook het mes wat je gebruikt speelt een grote rol. Daarom zijn de messen van Rockwell ook zo populair. Wil je een glad en scherp resultaat? Dan heb je daarvoor de scherpste scheermessen nodig. Die er bij voorkeur dan dus ook nog eens heel mooi uitzien. Juist daarom is het ook zo interessant om voor de messen van dit merk te kiezen.

Hoe gebruik je de scheermessen?

Wat maakt de scheermessen van Rockwell nu eigenlijk zo interessant? In de eerste plaats gaat het dan om de gepersonaliseerde manier van gebruiken. Het is namelijk goed mogelijk om het mes zo in te stellen zodat jij daar het allerbeste resultaat mee kan bereiken. De messen passen gemakkelijk bij de lengte van je stoppels en het type van je huid. Daarop heeft de fabrikant zelfs een patent gekregen.

Welke scheermessen kies je?

Zelfs voor een fabrikant als Rockwell geldt dat het ene scheermes het andere niet is. Daarom vind je op deze plek de modellen die wij je aanraden om te gebruiken.
Rockwell 2C Safety Razor Gun Metal
Rockwell Safety Razor 6S Matte

Rockwell 2C Safety Razor Gun Metal

Wat is nu de reden waarom de Rockwell 2C Safety Razor Gun Metal er nog net iets verder bovenuit steekt dan de andere modellen? Dat komt vooral doordat dit scheermes door iedere baardman te gebruiken is. De messen zijn exact in te stellen op jouw stoppel en huid.

Rockwell Safety Razor 6S Matte

De Rockwell Safety Razor 6S Matte heeft zes verschillende standen. Daardoor is het wel heel gemakkelijk mogelijk om het precies aan te passen aan wat jij voor ogen hebt met je baard en je huid. Je kunt er je leven lang plezier van blijven houden op deze manier.

Kan iedereen de Rockwell scheermessen gebruiken?

Natuurlijk is niet elke huid hetzelfde en kan ook je stoppel weleens verschillen. Dat maakt echter niets uit waar het gaat om het gebruik van de Rockwell scheermessen. Die zijn namelijk geschikt voor elke man. Zowel de beginnende scheerder als de man die zijn baard al jaren minutieus bijhoudt kan met deze messen aan de slag. Bovendien kan je ze ook de rest van je leven blijven gebruiken.

Blijven de messen echt levenslang bruikbaar?

De scheermessen van deze fabrikant zijn van de beste materialen gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan de toepassing van roestvrijstaal. Het zijn dit soort materialen die ervoor zorgen dat je veel langer gebruik kunt blijven maken van de messen. Het is zelfs zo dat ze een leven lang mee kunnen gaan. Mits je wel op een goede manier met de messen omgaat natuurlijk. In dat opzicht is Rockwell precies de fabrikant die je altijd al zocht.

Hebben ze ook losse mesjes?

Een safety razor alleen is natuurlijk niet voldoende. Je hebt ook de juiste mesjes ervoor nodig. Daarvan worden er in ieder geval vijf meegeleverd wanneer je één van de messen van Rockwell aanschaft. Wil je ook daarna nog goed gebruikmaken van de scheermessen van dit merk? Dan is het in ieder geval goed om eens te kijken wat de beste losse scheermesjes zijn om te gebruiken. Daar kunnen wij je goed bij helpen wanneer dat nodig is.

Hoe houd je het scheermes in orde?

Rockwell denkt met de gebruikers van de scheermessen mee. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de mesjes goed te beschermen. Dat doe je bijvoorbeeld door ook een mooie Razor stand van hetzelfde merk te bestellen. Daar kan je dan je mes op een goede manier in bewaren zodat deze ook zijn goede kwaliteit en scherpe scheereigenschappen kan behouden.

Zijn de Rockwell scheermessen veilig?

Het is natuurlijk belangrijk dat je ze op de juiste wijze gebruikt. Dat neemt echter niet weg dat je er wel gewoon op een veilige manier mee aan de slag kunt gaan. Je zorgt altijd voor een gladde huid, zonder snijden.

Heb ik verschillende scheermessen nodig?

De scheermessen van Rockwell zijn in grote mate in te stellen naar jouw wensen. Dat betekent dus eigenlijk dat je aan één mes genoeg hebt. Ze zien er daarnaast wel ook stoer uit. Dus een reeks messen in de stands kan er wel stoer uitzien in de badkamer.