blok aluin voor na het scheren van captain fawcett

Blok Aluin - Ct. Fawcett

€9,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 
The Beard Buddy voor een perfecte baard
€14,95 

Blok Aluin - Ct. Fawcett

Aluin wordt sinds jaar en dag gebruikt door barbieren wereldwijd. Aluin van Captain Fawcett is een must voor de gladgeschoren heer. Aluin is een natuurlijk mineraal dat zowel je huid verzacht als herstelt. Je kunt de aluin steen gebruiken voor meerdere doeleinden: deodorant, tegen zweetvoeten, huidirritaties, (scheer)wondjes en muggenbult jeuk. Je kan de steen veilig gebruiken op kinderen omdat het 100% natuurlijk is. We gebruiken de aluin steen nu al ruim 2 maanden als deodorant en het werkt echt perfect. Geen last meer van nare luchtjes eind van de dag of plakkende oksel van de deodorant. Even het blokje natmaken en daarna onder je oksel smeren. Je ruikt niks!

Het blok aluin is ideaal voor mee op reis. Het is geen vloeistof, past makkelijk in je toilettasje en je gebruikt het voor verschillende doeleinden!

Bij normaal gebruik kan de steen minimaal 6 maanden meegaan.

Gebruik van de Aluin
Maak het blok vochtig met koud water en wrijf deze zachtjes over je gezicht. Je poriën zullen sneller sluiten en het zal het brandende gevoel van na het scheren tegengaan.

Andere producten in deze categorie

Eco Warrior Deodorant Bluebeards Revenge
€5,50 
Eco Warrior Deodorant Bluebeards Revenge
€5,50 
Zeus Verbena Lime deodorant
€14,95 
Nuud Anti-Odorant Starter Pack
€12,95 
We Love The Planet Deodorant So Sensitive
€12,95 
Deodorant Baxter of California
€19,50 

Reviews over Blok Aluin - Ct. Fawcett

- Top als anti transpirant

4 5

Naar aanleiding van de commentaren hier deze aluin blok ook eens geprobeerd als deo de afgelopen dagen en inderdaad geen enkel geurtje na een ganse dag.

- Blok Aluin - Ct. Fawcett

5 5

Fantastisch product! Na het scheren van zowel hoofd als nek het blok aluin met koud water nat gemaakt en mijn huid ingesmeerd. Je voelt meteen dat er wat gebeurt. Ik had 1 scheerwondje, waarbij het bloeden meteen stopte.

Ik was ook heel benieuwd naar de werking ervan als deodorant en ik moet zeggen dat het bij mij ook als deodorant heel goed werkt! Geen nare geurtjes gehad op de dagen dat ik het heb gebruikt als deodorant.

- Werkt als een malle, ook als deodorant

5 5

Eigenlijk per toeval dit product ontdekt op deze niche webshop nadat ik onlangs ben begonnen met het hanteren van een shavette.
Vooral in het begin had ik last van een brandende huid en af en toe wel een klein sneetje door mijn eigen lompheid.
Bij de laatste bestelling toch maar deze er bij gemikt, want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Bij het eerste gebruik viel het meteen op hoe extreem je huid, in goede zin, reageert en direct kalmeert. Ook het bloeden stopt vrijwel direct!
Een wondermiddel dus. En het kan nog mooier! Ik las namelijk ook dat Aluin prima als deodorant werkt, dus dat ook maar gelijk getest.
Ik ben nu bijna een week verder en heb geen deoroller meer aangeraakt! Door de Aluin kun je wel zweten, maar het ruikt gewoon niet!
Wederom een top product, en snel en correct geleverd door Mijn Baard!

- Goed voor scheerwondje, hopeloos als deo

2 5

Ik gebruik de steen nu enkele weken als deo, maar echt werken doet hij niet. Na enkele uren ruik ik helaas weer minder fris onder de oksels.
Wel ideaal bij scheerwondjes.
Toch één van de mindere producten die ik reeds kocht via deze geweldige webshop.

- Beste deo ever!

5 5

Sinds ik er achter ben allergisch te zijn voor alles dat parfum bevat, heb ik in mijn zoektocht naar parfumvrije verzorgingsproducten ontdekt dat aluin eigenlijk veel beter werkt dan de meeste commercieel aangeprezen deodorants. Beetje wennen in het begin, eerst natmaken, dan smeren, maar fijn om de rest van de dag werkelijk niks te ruiken. Geen zweetgeur meer in mijn shirts en overhemden... Helemaal top!

- Ja, wekt gewoon echt....

5 5

Was hier wel wat sceptisch over maar toch overgehaald. Het heeft stiekem wel iets stoerders dan een deo bus met zo'n chemisch luchtje. Dit heeft zelf geen geur, ideaal bij alle luchtjes die al gebruikt worden ( baard shampoo, olie, balsem en een au de toilette) dan is zo'n stink deo net jammer. Het werkt goed. Komt ook nog in een mooi stoffen zakje met koord.

- Veel beter dan gewone deo

5 5

Ik was hier eerst heel erg cynisch over, maar ik het het blokje inmiddels ruim een jaar in gebruik, dagelijks als deodorant, en deze werkt echt veel beter dan de gemiddelde deo.
Dit blokje is wel ontzettend breekbaar, en tegelvloeren kunnen de gebruiksduur aanzienlijk verkorten, maar in theorie zou hij dus minimaal 2 jaar mee moeten gaan.

- Bekend van vroeger

5 5

Mijn vader had altijd zo'n steen boven de wasbak staan, die was voor scheerwondjes. Op aanraden van de jongens van Mijnbaard gebruik ik nu zo'n zelfde steen maar dan als deo! Het lijkt vreemd maar werkt echt perfect! Beter dan alle spuit- en rol-deos die ik door de jaren heen gebruikt heb en de steen gaat heel erg lang mee. Een multi-purpose steen dus:)

Schrijf een review