blok aluin voor na het scheren van captain fawcett

Blok Aluin - Ct. Fawcett

€7,95 
Op voorraad
16

Wellicht ook interessant:

Blok Aluin - Ct. Fawcett

Aluin wordt sinds jaar en dag gebruikt door barbieren wereldwijd. Aluin van Captain Fawcett is een must voor de gladgeschoren heer. Aluin is een natuurlijk mineraal dat zowel je huid verzacht als herstelt. Je kunt de aluin steen gebruiken voor meerdere doeleinden: deodorant, tegen zweetvoeten, huidirritaties, (scheer)wondjes en muggenbult jeuk. Je kan de steen veilig gebruiken op kinderen omdat het 100% natuurlijk is. We gebruiken de aluin steen nu al ruim 2 maanden als deodorant en het werkt echt perfect. Geen last meer van nare luchtjes eind van de dag of plakkende oksel van de deodorant. Even het blokje natmaken en daarna onder je oksel smeren. Je ruikt niks!

Het blok aluin is ideaal voor mee op reis. Het is geen vloeistof, past makkelijk in je toilettasje en je gebruikt het voor verschillende doeleinden!

Bij normaal gebruik kan de steen minimaal 6 maanden meegaan.

Gebruik van de Aluin
Maak het blok vochtig met koud water en wrijf deze zachtjes over je gezicht. Je poriën zullen sneller sluiten en het zal het brandende gevoel van na het scheren tegengaan.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Blok Aluin - Ct. Fawcett

- Goed voor scheerwondje, hopeloos als deo

2 5

Ik gebruik de steen nu enkele weken als deo, maar echt werken doet hij niet. Na enkele uren ruik ik helaas weer minder fris onder de oksels.
Wel ideaal bij scheerwondjes.
Toch één van de mindere producten die ik reeds kocht via deze geweldige webshop.

- Beste deo ever!

5 5

Sinds ik er achter ben allergisch te zijn voor alles dat parfum bevat, heb ik in mijn zoektocht naar parfumvrije verzorgingsproducten ontdekt dat aluin eigenlijk veel beter werkt dan de meeste commercieel aangeprezen deodorants. Beetje wennen in het begin, eerst natmaken, dan smeren, maar fijn om de rest van de dag werkelijk niks te ruiken. Geen zweetgeur meer in mijn shirts en overhemden... Helemaal top!

- Ja, wekt gewoon echt....

5 5

Was hier wel wat sceptisch over maar toch overgehaald. Het heeft stiekem wel iets stoerders dan een deo bus met zo'n chemisch luchtje. Dit heeft zelf geen geur, ideaal bij alle luchtjes die al gebruikt worden ( baard shampoo, olie, balsem en een au de toilette) dan is zo'n stink deo net jammer. Het werkt goed. Komt ook nog in een mooi stoffen zakje met koord.

- Veel beter dan gewone deo

5 5

Ik was hier eerst heel erg cynisch over, maar ik het het blokje inmiddels ruim een jaar in gebruik, dagelijks als deodorant, en deze werkt echt veel beter dan de gemiddelde deo.
Dit blokje is wel ontzettend breekbaar, en tegelvloeren kunnen de gebruiksduur aanzienlijk verkorten, maar in theorie zou hij dus minimaal 2 jaar mee moeten gaan.

- Bekend van vroeger

5 5

Mijn vader had altijd zo'n steen boven de wasbak staan, die was voor scheerwondjes. Op aanraden van de jongens van Mijnbaard gebruik ik nu zo'n zelfde steen maar dan als deo! Het lijkt vreemd maar werkt echt perfect! Beter dan alle spuit- en rol-deos die ik door de jaren heen gebruikt heb en de steen gaat heel erg lang mee. Een multi-purpose steen dus:)

Schrijf een review