4 packs Derby Double Edge Blades

4 x Derby Double Edge blades

€5,99 
Altijd op voorraad

4 pakjes met Derby Double Edge blades (5 stuks) = 20 double edge blades

Gemaakt van Zweeds roestvrij staal, met platina gecoat.

Lees reviews Schrijf een review

4 x Derby Double Edge blades

Deze scheermesjes van Derby zijn erg vergevingsgezind en daardoor ook erg geschikt voor de beginnende Safety Razor gebruiker. Derby Extra blades zijn afzonderlijk in paraffinepapier verpakt in een doosje van 5 stuks. Je ontvangt 4 pakjes, dus dat zijn 20 double edge blades. Derby Extra Double Edge Razor Blades worden vervaardigd in Turkije. De mesjes zijn gemaakt van Zweeds roestvrij staal. Ze hebben een hoog koolstofgehalte en worden langdurig met platina gecoat onder strikte kwaliteitsnormen.

De Derby Double Blades kun je gebruiken in een Shavette. Je moet het mesje door de midden breken en dan heb je een zogenaamde Single Edge Blade. Deze kun je in de Shavette schuiven. Een Shavette is dé tool om te oefenen met een Straight razor. Stuk goedkoper!

Scherpte van de scheermessen is 1 (op een schaal van 5).

Andere producten in deze categorie

Reviews over 4 x Derby Double Edge blades

- Derby mesjes

5 5

Super mesje prijs/kwaliteit, en ideaal van scherpte om te starten met scheren

- Mesjes worden heel snel bot...

2 5

De kwaliteit van de mesjes verschillen heel erg...
De eerste paar mesjes waren wel oke maar sommige kon ik na een paar keer scheren gelijk al vervangen.
Laatst had ik er zelfs een die tijdens het scheren gelijk bot werdt.

Ik zou zeggen vermijd deze scheermesjes en haal er een van een betere en iets duurdere merk.

- Snelle levering!

5 5

Op korte termijn scheermesjes nodig, heel tevreden over de snelle levering! Het gebruik van een Safety Razor is veel beter voor het milieu,de roestvrij stalen double edge blades zijn 100% recyclebaar, zero waste, dat is toch mooi!

- Goede service!

4 5

Goede service en snelle levering. Ik had gevraagd de mesjes naar een afhaalpunt te sturen, maar mijnbaard.nl was zo vriendelijk om ze zonder meerkosten naar mijn huis te sturen. Prima!....

- Goede service

5 5

De mesjes heb ik nog niet geprobeerd, maar de service is uitmuntend. Ik had gevraagd de mesjes naar een afhaalpunt te sturen, maar mijnbaard.nl was zo vriendelijk om ze zonder meerkosten naar mijn huis te sturen. Prima!

- Derby DE scheermesjes

4 5

Goede service en snelle levering; prima. Mesjes staan bekend om hun milde karakter en daar koop ik deze - als beginnend natscheerder - dan ook voor. Maar ondanks de mildheid is een close shave wel degelijk te realiseren.

Schrijf een review