Scheerolie Bathhouse - Cuban Cedar & Lime

Scheerolie Bathhouse - Cuban Cedar & Lime

€16,95 
Op voorraad
15

Wellicht ook interessant:

Body wash Cedar & Lime van Bathhouse
€21,50 
Scheerzeep + kom van Bathouse
€33,45 
Mühle Safety Razor - gesloten kam -  schroefsluiting
€33,95 

Scheerolie Bathhouse - Cuban Cedar & Lime

Deze scheerolie bevat een unieke mix van vochtinbrengende, verzachtende en helende extracten. Helpt goed tegen huidirritatie.

De Bathhouse Cuban Cedar & Lime scheerolie staat garant voor een zeer luxe scheerervaring.

Bath House wordt geproduceerd in Engeland en gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten.

Andere producten in deze categorie

Baardolie Woodland van Mr Bear Family
€15,95 
Beard shampoo en Conditioner
€19,95 
Woodland Spice Beard Soap XL
€31,95 
Beard wash van Percy Nobleman
€24,95 
Zeus Beard Shampoo and conditioner
€34,95 
Dutchbeards Summer Storm baardolie (30 ml)
€24,95 

Reviews over Scheerolie Bathhouse - Cuban Cedar & Lime

- Cuban Cedar & Lime Scheerolie van Bathhouse, negen maanden later

5 5

In mijn eerdere review schreef ik meer over het gebruik tijdens het scheren, nu wil ik deze olie in een spotlight zetten bij het gebruik na het scheren. Zoals eerder aangegeven scheer ik mij met een klassiek open scheermes, en zeker nu ik dit onder de knie lijk te hebben is het voor mij niet langer meer de olie als smeermiddel tussen vlijmscherp en tere huid. Deze olie gebruik ik nu alleen nog maar als heerlijke nabehandeling.
Mijn huid, superglad door de fijne scheerbeurt, voelt dan nog gladder en daarbij is de geur zo weldadig dat mijn vrouw me langdurig wenst te omhelzen. Soms op het vervelende af...
Aan de andere kant, in de periode dat ik deze olie gebruik heb ik gemerkt dat mijn huid er gezonder uitziet en voelt, zonder gelijk met een glimmende kop door het leven te gaan. In dat geval... dan draag ik mijn vrouw graag de hele dag bij me!

- Bath House Cuban Cedar & Lime Shave Oil

5 5

Sinds kort ben ik mij anders gaan scheren en wel met een open scheermes. Hoewel ik altijd een natscheerder ben geweest is dit een totaal andere tak van sport en het vergt enige tijd dit goed onder de knie te krijgen. Voor natscheerders is het sowieso altijd prettig als het scheermes lekker over de wangen kan glijden, maar bij het scheren met een zo’n straight razor is soepel over de huid kunnen gaan een must. Je vermindert hierdoor het gevaar dat je mes een hapje uit je fraaie tronie snijdt.
Van Bath House had ik al een heerlijke scheerzeep met dezelfde 'smaak' dus was de keuze makkelijk. Deze Cuban Cedar & Lime Shave Oil is wederom voor mij een schot in de roos.

Na het natmaken van het gezicht wat olie in de handpalmen wrijven en dit verdelen over de te scheren gezichtsdelen. Daarna inzepen met scheerzeep en scheren maar. Naast het gebruikte water tijdens het natmaken van je gezicht en de gebruikte scheerzeep maakt ook deze scheerolie de haren zachter wat het scheren makkelijker maakt. De olie ruikt lekker en voedt tevens je huid.

Vroeger had ik nooit zoveel zin mijn gezicht te ontdoen van net ontluikende baard -en snorharen maar sinds ik bij Mijn Baard de diverse gezichts -en baardverzorgingsproducten heb ontdekt en deze tevens heb besteld ben ik niet meer uit de douche en voor de spiegel weg te slaan. Opeens vind ik het heerlijk met mijn gezichtshaar in de weer te zijn. Het ene deel mag groeien, andere delen moeten glad als de bekende babyhuid. En dit allemaal met fijne mannenspullen!! Hoewel ik niet tot de Vereniging van Huisvrouwen behoor, ik kan deze Cuban Cedar & Lime Shave Oil van harte aanbevelen. Aan mannen welteverstaan…
Wij mannen zullen de vrouwen laten merken dat wij geëmancipeerd zijn!

Schrijf een review