Saponificio Varesino Cubebe Scheerzeep

Saponificio Varesino Cubebe Scheerzeep

€36,50 
Op voorraad
5

Wellicht ook interessant:

Mediceuticals Scalpro Brush
€14,90 
Modern Pirate Superior Pomade
€16,95 
Dick Johnson's Beard Oil Snake Oil
€19,90 

Saponificio Varesino Cubebe Scheerzeep

Saponificio Varesino heeft de lat hoger gelegd met deze speciale editie scheerzeep. Deze scheerzeep is krachtig getest op optimale kwaliteit en prestaties en is ongelooflijk voedzaam en hydraterend. De scheerzeep bestaat uit sheaboter, kokosolie, zoete amandelolie en druivenpitolie. Verpakt in een fraai aluminium blik zijn deze scheerzepen een must voor de liefhebber van nat scheren!

Saponificio Varesino Cubebe Scheerzeep heeft de heerlijke geur van citrus, bloemen en bosgeur, citroen en witte spar gecombineerd met peper, nootmuskaat, patchouli en vetiver.

Saponificio Varesino scheerzeep bevat actieve ingrediënten. De maximale prestatie verkrijg je door het zeepoppervlak gedurende enkele minuten eerst met een dunne laag heet water te bedekken.

Andere producten in deze categorie

Truefitt & Hill Pomade
€22,95 
Bodywash - Bluebeards Revenge
€11,95 
My Perfect Goatee Temporary Color
€12,50 
Raedical move multitool comb
€12,95 
Muhle Scheerset (3-delig) Liscio - Fibre
€128,00 
Morgan's Hair Darkening Pomade 100 gram
€7,89 

Reviews over Saponificio Varesino Cubebe Scheerzeep

- Cubebe scheerzeep

5 5

Een harde zeep waarbij je na het opkloppen wordt beloond met een boterzachte schuim die je een moeiteloze scheerbeurt geeft. Laat tussen de passes heel veel slickness achter. BBS na twee en een beetje passes zonder problemen met een Merkur 34g. De geur is precies goed, niet te sterk en mooi in balans. De Afters Shavebalsem en parfum maken de scheerervaring compleet. Top producten van Saponificio Varesino.

Schrijf een review