Mr Natty Shave oil

Scheerolie Mr Natty

€11,95 
Op voorraad
4

Wellicht ook interessant:

Lames et Tradition scheerolie Boise
€26,00 
Scheerolie van Mr Bear Family
€15,95 

Scheerolie Mr Natty

Alhoewel we een behaarde vent bewonderen, zijn er van die momenten dat je glad geschoren voor de dag moet komen - eerste afspraakje, hoorzitting of high tea met je grootmoeder (je eigen oma, dus niet een willekeurig oudje). Om je hierbij te helpen heeft Mr Natty een heerlijk ruikende scheerolie ontwikkeld. Je hoeft niet verder te zoeken als je scheerolie wilt kopen.

We gaan er vanuit dat je wel een beetje weet hoe je van je gezichtshaar moet afkomen. Zo niet, hier komt een reminder: was je haren met warm water. Nog beter, scheer na een hete douche zodat je poriën open staan. Masseer een paar druppels scheerolie in je haren en scheer dan zoals gebruikelijk (scherp mes aub), en dan afspoelen. En dan, zoals op het flesje staat, voelt je huid aan als het achterwerk van een baby. It's good to be alive!

Andere producten in deze categorie

Mini Genuine Hair Pomade HEY JOE!
€4,95 
Uppercut Deluxe Beard Balm
€16,95 
CanYouHandlebar Temperance baardolie
€24,95 
Reuzel Fiber Pomade Piglet
€9,95 
JS Sloane heavy weight pomade + moisturizing shampoo gift set
€34,95 
Beardbrand Old Money beardsman's kit
€209,95 

Reviews over Scheerolie Mr Natty

- Mr Natty shaving oil

3 5

Finally we meet...Mr Natty:)
Deze ochtend heb ik mezelf geschoren met deze olie, hier volgt de kritische review, want vanwege de marketing batterij achter deze mijnheer, staan de verwachtingen hoog gespannen.
De olie op zich is vloeibaarder dan die van apothecary87, wat maakt dat het makkelijker te verdelen valt and less of a mess during the shaving.
Er is een munt- citrus geur aanwezig, maar niet te sterk.

Aangezien de olie wat vloeibaarder is, verloopt het scheren best vlot. the blade just floats on the slippery slope that I call my face at that exact moment.
And... I checked it out with my best friend's newly born baby... my face feels as soft as a baby's behind (zoals er op het doosje staat geschreven).

Een aangenaam verfrissend gevoel achteraf, maar dat heb ik wel na elke scheerbeurt met gelijk welk scheermiddel, is er dus iets heel erg speciaals aan deze olie?
-Niet echt, maar het kan ook gewoon mijn ochtendhumeur zijn geweest. Ik had van Mr Natty gewoon meer verwacht, maar het blijft wel ne coole Pée
De geur blijft, naar mijn mening, ook niet echt aanwezig nadien en dat is wel jammer. (ik ruik ze althans niet).

Voor de rest, een leuk klein flesje, met handige druppelaar, waar je toch al een heel eind mee komt.

Indien mijn mening in de toekomst moet worden herzien, zal ik deze zeker niet nalaten van hier te plaatsen.

Thank you mijnbaard.nl for pimpin my shaving cupboard
Steffen

Schrijf een review