Safety Razor R41 Chroom Open Kam - Mühle

De safety razor heeft een open kam en is speciaal geschikt voor zware baardgroei en de meer ervaren nat scheerders.

Quantity discount
Uitverkocht
€ 37,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

Sandalwood Shaving Cream
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream
15.95 EUR
Gillette Platinum Double Edge Blades
Gillette Platinum Double Edge Blades
1.20 EUR
Double Edge blades (10 stuks)
Mühle Double Edge blades (10 stuks)
2.60 EUR

Omschrijving van Safety Razor R41 Chroom Open Kam - Mühle

Safety razor uit de traditional serie van Mühle. Het mes is, door een slim design, mooi in balans wat prettig is tijdens het scheren. De kop van het scheermes heeft een schroefsluiting en een open kam kam. Speciaal geschikt voor zware baardgroei en de meer ervaren nat scheerders. Het handvat is verchroomd met een ruitstructuur voor extra grip. Geschikt voor alle type double edge blades.

Zonder chroom zou de wereld veel van zijn glans verliezen. Het materiaal is corrosiebestendig, zeer duurzaam en heeft een luxueuze, verleidelijke glans. In tegenstelling hiermee komen de kleuren en vormen van andere hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht.

De safety razor heeft een open kam en is speciaal ontwikkeld voor geoefende nat scheerders. Door het principe van de constructie, met een speciale bladhoek, maakt het model een krachtige, zeer directe scheertechniek mogelijk.

Net als bij safety razors met gesloten kammen, wordt het mes op zijn plaats gehouden door de kromming van de dop. De combinatie van een open tandkam en een opening achter de schuimrand zorgt ervoor dat de rand vrij blijft van stoppels en resten. Dit innovatieve ontwerp maakt ook het achteraf schoonmaken gemakkelijker.

Het scheerresultaat is afhankelijk van de factoren baardgroei, de dichtheid en lengte van het baardhaar en hoe deze in wisselwerking staan ​​met het mesje en het scheermes. Sommige zullen optimale resultaten behalen met een zeer scherp mes, terwijl anderen meer kunnen profiteren van zachtere mesjes.

Bij het scheren moet de safety razor eerst zonder enige druk over de huid worden getrokken. Met de nerf mee scheren is vaak voldoende en maakt een tweede scheerbeurt in de tegenovergestelde richting overbodig. De huid moet te allen tijde strak worden gestrekt.

Het scheermes met zijn getande schuimrand is voorbestemd voor mannen met een dichtere, sterkere baardgroei of voor degenen die de voorkeur geven aan driedaagse stoppels.

Lengte: 94 mm
Gewicht: 71 gram


1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.