Muhle safety razor schroefsluiting Rose Gold

Safety Razor schroefsluiting

€38,50 
Op voorraad
13

Wellicht ook interessant:

Silvertip dashaar scheerkwast van Muhle
€79,00 
4 packs muhle double edge blades
€9,95 

Safety Razor schroefsluiting

Safety Razor Rosegold met schroefsluiting van Mühle. De Safety razor heeft een gesloten kam in Rose Gold uitvoering. Je dient wel apart de mesjes hierbij aan te schaffen. Deze losse scheermesjes van Muhle kun je hier kopen. Met de scheermessen van Mühle heb je een gegarandeerd super glad scheerresultaat.

Gewicht van het scheermes is 66 gram, 9.5 cm hoog.

Andere producten in deze categorie

Sorry Mom tatoo sunscreen
€14,95 
Suavecito X Hoonigan firm hold pomade
€34,95 
Guardenza Beard Kit Black Edition
€49,95 
Apothecary87 Original Recipe beard oil
€9,95 
Zeus toilettas
€14,95 
Pappa's Heerenzeep all-in-one Mahony
€17,00 

Reviews over Safety Razor schroefsluiting

- Zeer prettige safety razor van Mühle

5 5

Wat een heerlijk in de hand liggend scheermes is dit. Het scheren met dit mes is een plezier en je kan zeer nauwkeurig de contouren van je baard volgen. In combinatie met de Mühle mesjes scheer je je strak en glad.

- Ook voor vrouwen!

5 5

Ik was eigenlijk gewoon op zoek naar een beetje stijlvol zero-waste scheermes, omdat ik de seksistische roze-glitter-plastic wegwerpmesjes met 'pink tax' een beetje beu was. Blijkbaar moet ik hiervoor uitwijken naar sites voor mannen.

Afgaande op de vele youtube instructiefilmpjes (ja, er zijn vrouwen die filmen hoe ze hun oksels scheren met een safety razor...), is er dus echt geen verschil tussen een mannen- en een vrouwenscheermes. Laat je niet afschrikken door de gebruiksaanwijzing van dit mes; er wordt namelijk beweerd dat je het nooit mag gebruiken voor iets anders als je gezicht.
Ze zijn door mij echter met succes getest op mijn benen, en ik ben er nu al ontzettend blij mee. Alleen even opletten dat je het mes onder de juiste hoek houdt, in korte banen scheert, en niet teveel druk uitoefent. Voor de rest is het zowat hetzelfde als een wegwerp mes, maar dan zonder plastic afval en dure mesjes. Ik zit ook nog steeds te wachten op de gebruikelijke jeuk, rode bultjes en ingegroeide haren, maar die blijven uit. Tot nu een van de beste investeringen die ik ooit gedaan heb.

Wel spijt dat ik niet zo'n fancy vormgegeven blikje scheerzeep erbij gekocht heb, maar gewoon een random conditioner werkt voorlopig net zo goed.

- Mühle safety razor

5 5

Ik heb dit prachtige scheermes/krabber nu al een aantal keren gebruikt met een ongelooflijk goed resultaat. Het bijwerken van de baard bij wangen en hals is hiermee een fluitje van een cent. Het mes ziet er erg mooi en klassiek uit. Het is behalve een mooi stukje kwaliteit ook een genot om naar te kijken!
Ik gebruik hem in combinatie met de mühle safety razor blades.
Bijkomend voordeel is dat dit een erg goedkope manier van scheren is, de mesjes kosten 26 cent per stuk en ik kan mij er zeker zes tot acht keer mee scheren.
Topprodukt!!

Schrijf een review